Κόσμος

Οι ελέφαντες στο... γήπεδο: Ο απόλυτος αγώνας μπάσκετ - Δείτε το βίντεο

Οι μεγαλόσωμοι και βραδυκίνητοι ελέφαντες σίγουρα δεν κάνουν για τον αθλητισμό. Ή μήπως όχι...

Ο Ρενέ Κασέλι κάνει μια απίστευτη «πτήση» και καρφώνει την μπάλα στο καλάθι. Όχι, δεν είναι το νέο εξωπραγματικό αστέρι του ΝΒΑ. Γιατί το μυστικό του καρφώματός του είναι ένας… ελέφαντας.

Αν μπει κανείς στον λογαριασμό του 22χρονου Γερμανού ακροβάτη στο Instagram, δεν μπορεί να σταματήσει να παρακολουθεί τα βίντεο που ανεβάζει. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο πάντα ο ίδιος και οι ελέφαντές του, με τους οποίους μεταξύ άλλων κάνει και πολλά μπασκετικά τρικ.

https://www.instagram.com/p/BwetyH0giWU/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Κάποιες φορές ο ελέφαντας του δίνει ώθηση για ένα τρελό σάλτο. Αλλοτε, του δίνει ασίστ για να κάνει κάρφωμα. Εξίσου εντυπωσιακό, το βίντεο με τον ελέφαντα που πατά σε τραμπάλα και τον… απογειώνει.
https://www.instagram.com/p/BwZ3iE8AaUJ/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Βέβαια, όλα αυτά τα κόλπα απαιτούν αρκετή προπόνηση. Και ο Κασέλι δεν διστάζει να δημοσιεύσει βίντεο με αποτυχημένες προσπάθειες.

https://www.instagram.com/p/BwRmBsJgq4c/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Ο 22χρονος είναι εκπαιδευτής ζώων, ακολουθώντας τη μακρά οικογενειακή παράδοση, ενώ εμφανίζεται σε τσίρκο. Εχει μεγαλώσει με πέντε ελέφαντες. Οσο για τις αντιδράσεις που υπάρχουν από εκείνους που ανησυχούν για το πώς μεταχειρίζεται τα ζώα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι ελέφαντές του είναι χαρούμενοι, γιατί τους παρέχει ό,τι χρειάζονται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ