Κύπρος

Νέο θρίλερ στην Κύπρο: Εγκληματική ενέργεια πίσω από το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε σε φρεάτιο (Βίντεο)

Μπροστά σε ένα έγκλημα έχει βρεθεί η αστυνομία έπειτα από την ανεύρεση της γυναίκας στο φρεάτιο.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ στην περιοχή Κοκκινόγεια στο Μιτσερό, όπου εντοπίστηκε την Κυριακή 14/4 το πτώμα γυναίκας σε φρεάτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να κλειδώνει το γεγονός ότι πρόκειται για έγκλημα. Για τις νεότερες εξελίξεις θα ενημερώσει ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης.

Πάντως, εντατικές είναι οι έρευνες για τη διαπίστωση της ταυτότητας του πτώματος, αφού στρέφονται και στις λίστες με τα πρόσωπα που δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

https://www.youtube.com/watch?v=rue9a9d1LVo

Εν τω μεταξύ άρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο στην περιοχή Κοκκινόγεια στο Μιτσερό, όπου εντοπίστηκε χθες το πτώμα γυναίκας σε φρεάτιο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τη δημοσιογράφο του Σίγμα, Έλενα Λουκά, στο σημείο λίγο πριν το μεσημέρι έφτασαν ενισχύσεις για να συνδράμουν στις έρευνες.

Η επιχείρηση ανάσυρσης, που κράτησε αρκετές ώρες, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20.30 το βράδυ της Κυριακής.

Παρέμβαση εν τω μεταξύ έκανε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης αναφορικά με το μυστήριο γύρω απ΄ τον εντοπισμό πτώματος σε εγκαταλελειμμένο λατομείο στο Μιτσερό. Ο κ. Ματσάκης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πρόκειται για στυγερή δολοφονία.

Η επιχείρηση ανάσυρσης, που κράτησε αρκετές ώρες, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20.30 το βράδυ της Κυριακής, ενώ η πληροφορία για πτώμα στην περιοχή έφθασε στις Αρχές από τουρίστες που βρίσκονταν στην περιοχή. Άμεσα έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ