Κοινωνία

Μυστήρια συνάντηση το μοιραίο βράδυ του θανάτου της φοιτήτριας στο Αιγάλεω - Τι κατέγραψε η κάμερα (ηχητικό)



Το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε η 22χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω, το βράδυ πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, αναζητούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν προκύψει από οπτικοακουστικό υλικό, γύρω στις 22:30 το βράδυ της Παρασκευής (22/03/19), η Αρετή κατέβηκε από το διαμέρισμά της στο Αιγάλεω, κρατώντας μια τσάντα η οποία περιείχε διάφορα πράγματα, πιθανότατα βιβλία, ρούχα και άλλα αντικείμενα. Δέκα λεπτά αργότερα, η 22χρονη επέστρεψε στο διαμέρισμα δίχως να κρατά την τσάντα, ενώ μερικές ώρες αργότερα ξανακατέβηκε κρατώντας σακούλες σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, οι Αρχές περιμένουν τα δεδομένα που θα προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να πληροφορηθούν με ποιο πρόσωπο επικοινώνησε η Αρετή για να κανονίσει συνάντηση και πιθανότατα να του δώσει την τσάντα.

«Για εμάς το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε εκείνη την κρίσιμη ώρα, βράδυ Παρασκευής, δηλαδή μερικές ώρες πριν από το μοιραίοέχει πολύ μεγάλη αξία για όλες τις έρευνες και θα δώσει κατατοπιστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει. Αυτό θα προκύψει από την άρση του απορρήτου των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί στο κινητό της τηλέφωνο», τόνισε ο κ. Τζαβάρας.

«Επίσης, μεγάλο ερωτηματικό είναι γιατί χρειάστηκε από το βράδυ της Πέμπτης να έχει καταδικάσει σε πλήρη ακοινωνησία με τους δικούς της, καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο», ανέφερε ο κ. Τζαβάρας και σημείωσε πως τα βιβλία τα οποία -σύμφωνα με ισχυρισμούς φίλων της- διάβαζε και τα οποία σχετίζονταν με τον σατανισμό, δεν έχουν βρεθεί στο διαμέρισμά της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 22χρονη φοιτήτρια Ψυχολογίας είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, το Σάββατο 23 Μαρτίου. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Η άτυχη κοπέλα μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν και παρουσία αστυνομικού άνοιξαν το διαμέρισμα της και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο χώρο που ήταν τακτοποιημένος, εντοπίστηκε ένα σημείωμα απελπισίας της φοιτήτριας στο οποίο έγραφε πόσο απογοητευμένη ήταν από την κοινωνία.

Για σκηνοθετημένη αυτοκτονία μιλά η οικογένεια

Από την πλευρά της οικογένειας αμφισβητείται ευθέως η εκδοχή της αστυνομίας και έχουν γίνει οι σχετικές νομικές ενέργειες για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι δικηγόροι της οικογένειας, Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, και ζήτησαν τον ορισμό δεύτερου ιατροδικαστή πραγματογνώμονα.

Μετά τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε η οικογένεια, έγινε νέα νεκροτομή, παρουσία του κυρίου Μπουζιάνη και του τεχνικού συμβούλου ιατροδικαστή Χαράλαμπου Κούτση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο κ. Τζαβάρα και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας συμφώνησε πως ο θάνατος είναι ασφυκτικός. Δεν προσδιόρισε όμως τον χρόνο θανάτου καθώς όπως είπε θα περιμένει τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων.

«Κάποιος μπορεί να διευκόλυνε την αυτοκτονία»

Τα στοιχεία που οδηγούν την οικογένεια της 22χρονης να πιστεύει ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Τζαβάρας, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Η εμπλοκή σατανιστών και τα πρόσωπα «κλειδί»

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι γονείς της 22χρονης Αρετής, ο περίεργος θάνατός της σχετίζεται με ένα επικίνδυνο κύκλωμα.

Πιστεύουν πως ένα νεαρό άτομο ήταν ο συνδετικός κρίκος που την έφερε σε επαφή με αυτό και πως το παιδί τους οδηγήθηκε στο θάνατο μέσω κάποιας τελετής, σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ανάμεσα σε αυτά που κατάφεραν να εντοπίσουν στο διαμέρισμα, βρήκαν φωτογραφίες της Αρετής με συγκεκριμένο πρόσωπο και στοιχεία που παραπέμπουν σε κύκλους σατανιστών και σχετικά σύμβολα.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις δύο προσώπων με έντονες υποψίες για ένα «σατανιστικό» προφίλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο αυτά πρόσωπα, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Αρετής, είχαν ως πρώτο μέλημα να κλείσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν διαρρεύσουν φωτογραφίες και άλλα στοιχεία της υπόθεσης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...