Κοινωνία

Μητέρα 32χρονης που σκότωσε ο «Δράκος της Ξάνθης»: Ζω τα μαρτύρια που πέρασε το παιδί μου

«Κάθε μέρα ζω και ξαναζώ τα μαρτύρια που πέρασε το παιδί μου» είπε η μητέρα της άτυχης Ζωής που βασανίστηκε μέχρι θανάτου από τον «Δράκο της Ξάνθης».

Ήταν Χριστούγεννα του 2012 όταν στην επιστροφή της από έξοδο η άτυχη κοπέλα δέχθηκε επίθεση από τον 34χρονο, ο οποίος τη βίασε, τη χτύπησε και στην προσπάθειά του να καλύψει το έγκλημα έβαλε φωτιά στην πυλωτή της πολυκατοικίας και την έκαψε ζωντανή.

«Και 17 χρόνια να περάσουν και 207 να περάσουν, μέχρι να πεθάνουμε.Εμείς τώρα θα συναντηθούμε επάνω στον ουρανό. Τη Ζωή την έχουμε πάντα ανάμεσά μας και έτσι πορευόμαστε και ζούμε» ανέφερε η μητέρα της 32χρονης, κ. Βασιλική Δαλακλίδου και πρόσθεσε:

«Απορώ, τόσα εγκλήματα γίνονται αλλά της Ζωής ήταν άλλο πράγμα. Κάτω από το σπίτι μου, κάτω από τη μύτη μας που λέμε και δεν καταλάβαμε τίποτα. Φανταστείτε τώρα, δηλαδή, τι πέρασε το παιδάκι μου».

Χθες, Τετάρτη, το δικαστήριο διατήρησε και στον δεύτερο βαθμό την ποινή των ισοβίων ενώ δεν αναγνώρισε στον δολοφόνο και βιαστή κανένα ελαφρυντικό.

«Είναι πια στα χέρια της Πολιτείας η δυνατότητα να τον κρατήσει για όλη του τη ζωή μέσα στη φυλακή. Είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος» ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας, Παναγιώτα Σαλβαρίδου.

Ο «Δράκος της Ξάνθης» λίγο πριν από την τελική ετυμηγορία ψιθύρισε συγνώμη. Μια συγνώμη, όμως, που όπως λέει η μητέρα της Ζωής βγήκε από το στόμα του κατά λάθος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...