Κυβέρνηση

Με τα «κρεμμυδάκια» έκανε τον Τσίπρα η πρώην συντρόφισσα Ζωή - «Από τιποτένιος πολιτικός της σφαλιάρας, τιποτένιος άνθρωπος»


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει να «πυροβολεί» τον Αλέξη Τσίπρα, σε κάθε του κίνηση. Και δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα έγιναν το Σάββατο στο Γαλάτσι, στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για νέα Προοδευτική Συμμαχία.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής σχολίασε με «φαρμακερό» τρόπο το έντονο… άρωμα ΠΑΣΟΚ της εκδήλωσης, αλλά και την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα σε «νέα πράσινη σημαία». Η κ. Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε στο Twitter το απόσπασμα από την ομιλία του πρωθυπουργού στο οποίο ανέφερε:

«Να πω κάτι σε όλους εσάς που βρίσκεστε σήμερα σε αυτό το στάδιο, πολλοί από εσάς κρατώντας κόκκινες σημαίες και κάποιοι από εσάς που για πολλά χρόνια κρατήσατε πράσινες σημαίες. Τώρα θέλω να σας πω ότι όλοι μαζί πρέπει να κρατήσουμε μια νέα πράσινη σημαία, αλλά αυτή η νέα πράσινη σημαία είναι η σημαία της πράσινης αριστεράς».

«Από τιποτένιος πολιτικός της σφαλιάρας, σε τιποτένιο άνθρωπο. Τελικά σε λυπάμαι», ήταν το σχόλιο της κ. Κωνσταντοπούλου για αυτό το απόσπασμα. Ιδιαίτερη σημασία όμως είχαν και τα tags που έβαλε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, γράφοντας μεταξύ άλλων «πράσινη αριστερά, Τζουμάκας, Ραγκούσης, φέρτε και τον Ακη, η άλλη καραμανλικιά, ήρθε το νέο».
https://twitter.com/ZoeKonstant/status/1115252579729121281?ref_src=twsrc%5Etfw

Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης