Διατροφή

Με αυτόν τον τρόπο κόβουμε σωστά τα λαχανικά και τα φρούτα-Βίντεο

Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει η μαγειρική, όμως μη έχοντας την κατάλληλη τεχνική γνώση, μπορεί να περνάμε ώρες στη κουζίνα, δυσκολεύοντας τη ζωή μας. Τι θα λέγατε λοιπόν έαν η ζωή σας γινόταν ευκολότερη με αυτές τις συμβουλές για τις σωστές κοπές των φρούτων και λαχανικών;

Πιθανώς, να μην έχετε σκεφτεί ότι μπορείτε να επιταχύνετε τον χρόνο μαγειρέματος χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, διαφορετικές τεχνικές κοπής των φρούτων και των λαχανικών!

Δείτε μερικές ιδέες που θα κάνουν τη …ζωή σας στην κουζίνα ευκολότερη:

  • Καταπλήξτε την οικογένειά σας με ένα απλό, αλλά εκπληκτικό πιάτο με τηγανιτό κρεμμύδι. Κόψτε το κρεμμύδι με ένα κόπτη μήλου, περάστε το με αυγό και φρυγανιά και τηγανίστε το σε καυτό λάδι. Ο λωτός του κρεμμυδιού σας είναι έτοιμος!
  • Αν χρειαστεί να ξεφλουδίσετε γρήγορα μια ντομάτα, χαράξτε την απαλά και τοποθετήστε την σε φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα.
  • Κόψτε τον ανανά με έναν όμορφο και εύκολο τρόπο, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

https://youtu.be/bh84Ao3vyac

Τι να θυμάστε

  •  Διαλέγετε πάντα τα φρούτα και τα λαχανικά με βάση την εποχή τους, προκειμένου να απολαμβάνετε τα οφέλη τους σε μεγαλύτερο βαθμό.
  • Προσπαθείτε να καταναλώνετε τα λαχανικά ωμά, κι εκείνα που δεν τρώγονται ωμά, καλό είναι να μην τα μαγειρεύετε σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι θα διατηρήσετε όσο γίνεται τα θρεπτικά τους συστατικά.
  • Μην αμελείτε τις σαλάτες στα γεύματά σας. Με κάθε κυρίως γεύμα έχετε πάντα στο τραπέζι ένα μεγάλο μπολ σαλάτας για όλη την οικογένεια.
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ