Κόσμος

Μία τεράστια... «πατάτα» νοικιάζεται 200 δολάρια το βράδυ στο Airbnb

Ποιος δεν θα είχε την περιέργεια να ζήσει έστω για ένα βράδυ μέσα σε μία τεράστια πατάτα. Να ζήσει λίγο σαν να βρίσκεται στον κόσμο του Τζακ και της φασολιάς.

Με 200 δολάρια για κάθε βράδυ διανυκτέρευσης αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Υπό δύο όρους: Ότι ο ενδιαφερόμενος θα ταξιδέψει στο Idaho των ΗΠΑ και ότι θα κάνει κάποια σχετική «έκπτωση» στο όνειρο να ζήσει μέσα σε μία πατάτα και να περιοριστεί σε ένα μεταλλικό δημιούργημα που μοιάζει πολύ με τεράστια πατάτα.

Το 6 τόνων δημιούργημα έχει τοποθετηθεί μέσα σε μία τεράστια έκταση στο Idaho και το εσωτερικό του κλέβει τις εντυπώσεις με τη γουστόζικη και μίνιμαλ διακόσμησή του.

Το εσωτερικό περιλαμβάνει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι δύο πολυθρόνες, ένα μικρό μπάνιο και μία μικρή κουζίνα.

Την ιδέα είχε η κατασκευαστής μικρών σπιτιών Κρίστι Γουλφ η οποία μετέτρεψε την «πατάτα» σε ακίνητο. Εάν λοιπόν κάποιος θέλει να μείνει για ένα βράδυ εκεί θα πρέπει να δώσει 200 ευρώ συν 31 δολάρια για υπηρεσίες καθαριότητας και 16 δολάρια άλλους φόρους μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας του Airbnb.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές