Κοινωνία

Λυκουρέζος: Η πρώτη δήλωση μετά τη σύλληψή του

Αναμένεται με αγωνία η απολογία του τη Δευτέρα.

Τη Μεγάλη Δευτέρα απολογείται ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μετά την προθεσμία που πήρε από τον ανακριτή. Έκπληκτος και σοκαρισμένος από τη σύλληψη και τις κατηγορίες ο γνωστός ποινικολόγος. Τι δήλωσε έξω από το γραφείο του ανακριτή όπου οδηγήθηκε υπό άκρα μυστικότητα. Στο πλευρό του η κόρη του Μαρία – Ελένη και η σύντροφός του Νατάσα Καλογρίδη.

Την έκπληξη του εξέφρασε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έξω από το γραφείου του ανακριτή για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης που αντιμετωπίζει. «Εγώ και ο Θοδωρής μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014. Αν είναι δυνατόν!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι σοκαρισμένος είχε δηλώσει νωρίτερα, μετά την προθεσμία που πήρε για να απολογηθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι, ο δικηγόρος του. Ο γνωστός ποινικολόγος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Στο πλευρό του για να τον στηρίξουν βρίσκονται η κόρη του, από το γάμο του με τη Ζωή Λάσκαρη, Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου αλλά και η σύντροφός του, ηθοποιός, Νατάσα Καλογρίδη.

Η σύλληψή του, το απόγευμα της Πέμπτης (18.04.2019) στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσε αίσθηση. Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τον ειδικό εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της «μαφίας» τον φυλακών Κορυδαλλού. Τόσο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όσο και ο δεύτερος δικηγόρος που έχει συλληφθεί, ο Θεόδωρος Παναγόπουλος, κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από το 2014 και απόπειρα εκβιασμού. Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (22.04.2019) πήρε και ο Θ. Παναγόπουλος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...