Κοινωνία

Λαϊκή αγορά: "Μαφία" μοίραζε τους καλούς πάγκους με το αζημίωτο-Βίντεο

Την ανάγκη για μια καλή θέση στην λαϊκή αγορά, εκματαλλεύονταν κάποιοι, βγάζοντας πολλά χρήματα εκβιάζοντας τους επαγγελματίες.

Για τη δράση της λεγόμενης «μαφίας των λαϊκών», που έκανε τη μοιρασιά των καλών πόστων στις λαϊκές αγορές εκβιάζοντας τους επαγγελματίες ώστε να αναγκάζονται να πληρώσουν μεγάλα ποσά, μίλησε στον Alpha ένας επαγγελματίας, πρόσωπο-κλειδί της υπόθεσης που οδήγησε τις αρχές στα ίχνη του μεγάλου κυκλώματος.

Όπως ανέφερε, είχε έναν πάγκο στη γωνία της λαϊκής και, θέλοντας να εξασφαλίσει μία καλύτερη θέση, έπεσε θύμα εκβιασμού από ανθρώπους που του ζητούσαν χρήματα για να του παραχωρήσουν ένα καλύτερο πόστο.

Άλλοι επαγγελματίες αποκάλυψαν πως ένας καλός πάγκος σε μία λαϊκή αγοράμπορεί να στοίχιζε ακόμα και δεκάδες χιλιάδες ευρώ, καθώς οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονταν την ανάγκη των επαγγελματιών να αυξήσουν τον τζίρο τους, και η διαφορά στα έσοδα ανάμεσα σε ένα «κακό» πόστο και σε έναν πολυσύχναστο πάγκο μπορεί να είναι τεράστια.

Για την υπόθεση προσήχθησαν άτομα γνωστά στον χώρο των λαϊκών αγορών, όπως αναφέρει το Newsbeast, γεγονός το οποίο δεν εξέπληξε τους συναδέλφους τους, οι οποίοι γνώριζαν τη δράση τους.

https://youtu.be/4iW4a1aDZxU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ