Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδος: Τα φαβορί της πρόκρισης

Σήμερα «κληρώνει» για το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ καλούνται να επιβεβαιώσουν το προβάδισμα των πρώτων ημιτελικών του Κυπέλλου απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Λαμία, αντίστοιχα, που όμως θέλουν να κάνουν την ανατροπή και να βρεθούν στη μεγάλη γιορτή.

Ο ΠΑΟΚ, μετά το υπέρ του 2-0 της Τούμπας, φιλοξενείται στις 16:00 (Cosmote Sport 2) από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Το έργο των Αρκάδων απέναντι στους φετινούς πρωταθλητές είναι πολύ δύσκολο, αλλά όλοι στην Τρίπολη πιστεύουν στο «θαύμα» της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Μάλιστα, οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας κάλεσαν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Ο Γιώργος Παράσχος θα έχει στη διάθεσή του τους Πασαλίδη και Ιγκλέσιας, που εξέτισαν τις ποινές τους, ωστόσο πλήγμα αποτελούν οι απουσίες του Μανιά και του Καλτσά.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολιβέιρα προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει στους γνωστούς απόντες Ελ Καντουρί, Ενρίκε, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο.

Η αποστολή του Αστέρα Τρ.: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Χριστόπουλος, Βλάχος, Κώτσιρας, Τασουλής, Μαρτίνεζ, Βαλιέντε, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ρόλε, Γλέζος, Τσιλιανίδης, Φερνάντεζ, Δουβίκας, Αραβίδης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μίσιτς, Σάχοφ, Ολιβέιρα, Κάνιας, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Για το «μπαμ» και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου η Λαμία
Στις 18:00 (Cosmote Sport 1), η Λαμία επίσης έχει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ, με τους φιλάθλους της πόλης να δίνουν απόψε ηχηρό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου της πόλης.

Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σαράνοφ, Επστάιν, Τσούκαλο και Μπουλούλη, ενώ επανήλθε ο Φακούντο Μπερτόλιο, που απουσίαζε από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό για τη Super League.

Από την άλλη πλευρά, ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής τούς Ούρος Τσόσιτς και Βίκτωρα Κλωναρίδη, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...