Εσωτερική Ασφάλεια

Κοκτέιλ βίας και αναρχίας με λαθρομετανάστες και μπαχαλάκηδες – Διψά για αίμα το παρακράτος της Αριστεράς

Επικίνδυνες διαστάσεις λαμβάνει το κύμα βίας στη χώρα μας.

Από την μια οι λαθρομετανάστες. Χάος στα Διαβατά με ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το κέντρο φιλοξενίας όπου έχουν κατασκηνώσει πάνω από 500 μετανάστες.

Οι λαθρομετανάστες πετούσαν πέτρες προς τους αστυνομικούς προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απαντούσαν με χρήση χημικών και κρότου λάμψης. Κατά την διάρκεια των επεισοδίων οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή τριών ατόμων, εκ των οποίων ένας Κούρδος από το Ιράκ, ενώ ένας αστυνομικός τραυματίστηκε.

Στο γκέτο των Εξαρχείων από την άλλη αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν και αφόπλισαν Λιμενικούς και Εισαγγελέα που είχαν μεταβεί για κατ’ οίκον έρευνα στην περιοχή.

Tους επιτέθηκαν γύρω στα 40 – 50 άτομα με λοστούς, καδρόνια και άλλα δολοφονικά εργαλεία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους κουκουλοφόρους κρατούσε καλάσνικοφ. Μαχαίρωσαν τον ένα λιμενικό, γρονθοκόπησαν τον άλλο, τους απέσπασαν τα όπλα και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά. Κατά την διάρκεια της συμπλοκής, οι παρακρατικοί απελευθέρωσαν μία εκ των δύο συλληφθέντων για τα ναρκωτικά.

Αλλά και οι οπαδικές μάχες πολλαπλασιάζονται, ενώ και το έγκλημα ξεσαλώνει. Οι σφαίρες έπεσαν σαν το χαλάζι στα Άνω Λιόσια με πυροβολισμούς κατά αστυνομικών.

Δεν είναι πολύς καιρός που είχαμε ακόμη και επιθέσεις κατά αστυνομικών ακόμη και μέσα στην αίθουσα δικαστηρίου, και βέβαια συχνότατη βία στους χώρους που παραμένουν στοιβαγμένοι οι μετανάστες. Όλα αυτά προκαλούν έντονες ανησυχίες στις αρχές.

Οι ταραξίες με τις κουκούλες υπό την ανοχή του κρατικού μηχανισμού λειτουργώντας ξεκάθαρα σαν παρακράτος φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι ξανά….

Το περιστατικό με τους Λιμενικούς στα Εξάρχεια δεν είναι μεμονωμένο. Δεν είναι πολύς καιρός αφότου είχαμε ελέγχους αστυνομικών από παρακρατικούς στου Ζωγράφου, αλλά και ένα ακόμα περιστατικό μεταξύ μπαχαλάκηδων και αστυνομικών με επιτιθέμενους τους πρώτους σημειώθηκε σύμφωνα με καταγελίες πριν μερικούς μήνες στην Νέα Σμύρνη, όταν οι“γνωστοί-άγνωστοι” εντόπισαν έναν αστυνομικό με πολιτικά -και μάλλον εκτός υπηρεσίας -στην περιοχή της Εστίας Νέας Σμύρνης, όπου είχαν συγκέντρωση και επιχείρησαν να τον λιντσάρουν. Ευτυχώς ο αστυνομικός κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας…

Στον κρατικό μηχανισμό είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για το τι σχεδιάζουν οι ινστρούκτορες των “γνωστών-αγνώστων”, καθώς η κοινωνική αναταραχή που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες με διαδηλώσεις, κινητοποιήσεις, καταλήψεις κρατικών υπηρεσιών κ.α. μπορεί να αποτελεσει βούτυρο στο ψωμί των μπαχαλάκηδων.

Ο φόβος γίνεται μεγαλύτερος υπολογίζοντας την δράση των λαθρομεταναστών. Η ανησυχία είναι έκδηλη για συμμορίες λαθρομεταναστών που δρουν ανεξέλεγκτα.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οι συμπλοκές για τον έλεγχο του παρεμπορίου στην περιοχή έχουν γίνει συνήθεια.

Επομένως το εκρηκτικό κοκτεϊλ μπαχαλάκηδες και λαθρομετανάστες θέτει σε εγρήγορση τις αρχές και η απειλή για νέα “Δεκεμβριάνα” τύπου 2008 είναι ορατή...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...