Κοινωνία

Κοινωνική "κυριαρχία" των τρανσέξουαλ - Προπαγανδιστικά αυτοκόλλητα σε μαθητές σχολείων

Οι μαθητές σε σχολεία στο Μπράιτον και το Hove θα λάβουν σύντομα γενετικά αυτοκόλλητα για το φύλο τους για να κάνουν τα τρανσεξουαλικά παιδιά να... αισθάνονται περισσότερο υποστηριζόμενα.

Τα αυτοκόλλητα θα παραδοθούν στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στα κολέγια, ως μέρος της εκστρατείας της πόλης ενάντια στην «παραπλάνηση».

Η "παραδοχή" εμφανίζεται όταν ένα άτομο τρανσέξουαλ αναφέρεται ως το φύλο που είναι διαφορετικό από εκείνο που προσδιορίζει το ίδιο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση εσφαλμένης αντωνυμίας.

Τα σήματα εισάγονται έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να ενημερώνουν τους άλλους μαθητές για το πώς επιθυμούν να ταυτιστούν.

Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν διάφορα συνθήματα που καταδεικνύουν το φύλο που θέλει καθένας να αυτοπροσδιορίζεται.

Άλλοι πάλι μπορούν απλώς να φορέσουν αυτοκόλλητα που θα αναφέρουν πως είναι "σύμμαχοι των τρανς" ή κατά της απομόνωσης της διαφορετικότητας κλπ.

Η χρήση αυτοκόλλητων ετικετών δεν είναι υποχρεωτική, αλλά η εκστρατεία ανησυχεί τους ανθρώπους της πίστης και γονείς που δεν πιστεύουν πως το θέμα πρέπει να προωθηθεί στα σχολεία.

Ένας εκπρόσωπος του Brighton and Hove Council δήλωσε στην εφημερίδα The Argus: "Τα εμβλήματα και τα αυτοκόλλητα συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση γιατί δεν μπορείτε να υποθέσετε την ταυτότητα των δύο φύλων. Γνωρίζουμε από μια σειρά αποδεικτικών στοιχείων ότι το φύλο είναι πιο περίπλοκο από αυτό που αναγνωρίζεται παραδοσιακά. Όλοι ορίζουμε το δικό μας φύλο και πρέπει να σεβόμαστε την ταυτότητα και τα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μια διαφορετική πόλη και το συμβούλιο είναι αφοσιωμένο στην ισότητα και την ένταξη όλων των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των μεταναστών και των μη δυαδικών κατοίκων μας. Η στρατηγική ισότητας και ένταξής υποστηρίζει δικαίως εκείνους που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο μειονέκτημα".

Τον περασμένο Δεκέμβριο, το Συμβούλιο των Μπράιτον και Hove ενέκρινε καθοδήγηση για σχολεία που συνιστούσαν τα μαθήματα σχετικά με την εμμηνόρροια να είναι «συμπεριλαμβανόμενα από όλα τα φύλα» και να διδάσκουν στα παιδιά ότι «τα τρανς αγόρια και οι άνδρες και οι μη δυαδικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν περιόδους».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...