Οικονομία

Καταγγελία-βόμβα από Μαρινάκη: «Τσίπρας και Παππάς απαίτησαν να βάλω 20 εκατ. ευρώ για τον Καλογρίτσα»!

Αποτυχημένος ο Πέτρος Κόκκαλης - Αφησε 7 εκατ. φέσια στον Ολυμπιακό

Σε μια αποκάλυψη βόμβα προχώρησε σήμερα το πρωί ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γνωστός εφοπλιστής οι Τσίπρας και Παππάς απαίτησαν να “δανείσει” με 20 εκατομμύρια ευρώ τον αγαπημένο καναλάρχη του καθεστώτος του ΣΥΡΙΖΑ Καλογρίτσα για να μπορέσει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες!

«Εξήγησα στον κύριο Καλογρίτσα ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω. Τότε δεν είχαν πρόβλημα με τα χρήματα του Μαρινάκη. Προκαλώ τον κύριο Παππά να βγει και να το διαψεύσει» τόνισε.

Η αποκάλυψη για τον ΔΟΛ

Ο κ. Μαρινάκης αποκάλυψε επίσης ότι και το διάστημα που υπήρχε η συζήτηση για την εξαγορά του ΔΟΛ, το Μαξίμου τού ζήτησε να τοποθετήσει διευθυντές της αρεσκείας του στις εφημερίδες του Ομίλου (Βήμα, Νέα) και το ίντερνετ.

«Τόσο καιρό έκανα υπομονή αλλά ο κόσμος πρέπει να ακούσει την αλήθεια. Εγώ δεν μπορώ να γίνω Ιβάν Σαββίδης, ούτε μπροστινός ούτε λαγός» είπε με νόημα.

Ρωτήθηκε και για τον Πέτρο Κόκκαλη. Αφορμή ασφαλώς η υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν υπάρχει καμιά αντιπαράθεση. Ήταν μαζί μας γιατί μας το είχε ζητήσει. Είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις του πατέρα του και στον Ολυμπιακό και άφησε 7 εκατ. ευρώ χρέη. Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στον Πέτρο και τίποτε άλλο».

Ο κ. Μαρινάκης συμπλήρωσε ότι «από το 2010 βάζω χρήματα συνέχεια στον Ολυμπιακό, έχουμε πληρώσει πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο, χωρίς καθυστέρηση και διακανονισμό. Χωρίς να έχω καμία σχέση και δουλειά με το ελληνικό Δημόσιο.»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός θύμισε ότι η οικονομική κατάσταση στον Ολυμπιακό εκείνη την περίοδο που ανέλαβε ήταν πολύ χειρότερη από ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

«Τα είπα όταν αποδείχθηκε η ταύτιση Κόκκαλη με κέντρα εξουσίας» συνέχισε.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε με έμφαση ότι ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που έχει μείνει εκτός πολιτικών παιχνιδιών. Υπενθύμισε ότι πήρε το τιμόνι της ομάδας το 2010, επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, υπενθυμίζοντας μάλιστα την κόντρα που είχε με τον Παύλο Γερουλάνο. Αντιπαράθεση που συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια επί κυβέρνησης Σαμαρά και σήμερα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Το no politica υπάρχει στον Ολυμπιακό» σημείωσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...