Κόσμος

Κατάσχεση αυτοκινήτου λόγω... χρώματος - Δείτε τις εικόνες

Το εκκεντρικό χρώμα τράβηξε τα βλέμματα της γερμανικής αστυνομίας και το κατάσχεσαν!

Πρωτότυπο μεν το χρυσαφί χρώμα αλλά από τη στιγμή που θάμπωνε τους άλλους οδηγούς η αστυνομία το απέσυρε από την κυκλοφορία.

Υπάρχουν αυτοκίνητα που έχουν ιδιαίτερα και περίεργα χρώματα που στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για ειδικά αυτοκόλλητα που τοποθετούνται από εξειδικευμένους τεχνίτες και φυσικά δεν κοστίζουν και λίγο.

Για ένα μεγάλο αυτοκίνητο, σαν την Panamera θα δείτε στην gallery παρακάτω το κόστος, μπορεί να φτάνει και τα 5.000 ευρώ.

Σίγουρα το απαστράπτον χρυσαφί θα είναι στην κορυφαία κλίμακα τιμής και σίγουρα κάνει το (οποιοδήποτε) αυτοκίνητο να μην περνά απαρατήρητο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε από την αστυνομία του Αμβούργου στη Γερμανία, η οποία το σταμάτησε για έλεγχο και συνέστησε στον ιδιοκτήτη του να αφαιρέσει τα αυτοκόλλητα, γιατί θάμπωνε -φανταζόμαστε με τις αντανακλάσεις- τους άλλους οδηγούς.

Αυτός δεν το θεώρησε… απαραίτητο και έπειτα από μερικές ημέρες, σε δεύτερο έλεγχο το πήραν το κλειδί, του κατάσχεσαν τις πινακίδες, του επέβαλαν ένα σεβαστό χρηματικό πρόστιμο και του ανακοίνωσαν πως το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει και πάλι μόνο όταν αφαιρεθούν πλήρως τα αυτοκόλλητα… Αυτή τη φορά μάλλον θα τα βγάλει, έτσι δεν είναι;

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές