Κοινωνία

Κατάντια της ελληνικής κοινωνίας! - Μοναχοί με μολότωφ κακούργοι, γνωστοί-άγνωστοι με μολότωφ ακτιβιστές

Είσαι μοναχός με μολότωφ; 17 χρόνια φυλακή.

Είσαι από τους μπαχαλάκηδες με τις μολότωφ; Κάνε ελεύθερος ...Ανάσταση!

Προφανώς κάποιοι έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Προφανώς κάποιοι ερμηνεύουν τις μολότωφ όταν τις κρατούν οι γνωστοί-άγνωστοι σαν στρακαστρούκες στην Ανάσταση, αλλά όταν τις χρησιμοποιήσει και μάλιστα κατά μαρτυρίες αμυνόμενος κάποιος άλλος, είναι φονικό όπλο!

Η χθεσινή απόφαση-καταπέλτης για τους Εσφιγμενίτες προκαλεί τον κοινό νου! Προκαλεί τον κοινό νου που βλέπει τις ομάδες των μπαχαλάκηδων να περνούν σαν τις ορδές του Αττίλα κατακαίγοντας τα πάντα με κάθε αφορμή, αλλά την ίδια στιγμή μοναχοί να αντιμετωπίζονται σαν εγκληματίες!

Γιατί; Μήπως γιατί ο μοναχός δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπό του γνωρίζοντας πως ουδέν κρυπτόν από τον Μέγιστο Κριτή, την στιγμή που ο αναρχικός συρφετός κρύβεται πίσω από μια κουκούλα και το παίζει αντάρτης κατακαίγοντας την Αθήνα, και όχι μόνο;

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι! Η αγανάκτηση έχει πλημμυρίσει με αυτό το συνονθύλευμα εγκληματιών και αποπροσανατολισμένων ιδεολόγων του δήθεν «αντάρτικου πόλεων».

Ολοι αυτοί οι κατά βάση νεαροί “αντάρτες” “εκπαιδεύτηκαν” μέσα από τις φλόγες και διασκεδάζουν σήμερα με την ανοχή της κυβέρνησης της “πρώτης φοράς Αριστεράς”.

Αρκετοί εξ αυτών αναβαθμίστηκαν ή θα αναβαθμιστούν γρήγορα κι από τις μολότωφ θα περάσουν σε άλλα πολύ πιο επικίνδυνα “παιχνίδια”.

Η τρομοκρατία χρειαζόταν και χρειάζεται πάντα νέο αίμα. Και δυστυχώς ο αντιεξουσιαστικός χώρος είναι γεμάτος από πρόθυμα παιδαρέλια, τα οποία αναζητούν να κάνουν τη μικρή ή μεγαλύτερη επανάστασή τους προκειμένου να σπάσουν την ανία τους.

Φωτιά και αντάρα για να πούμε πως κάτι κάναμε.

Οι ομοιότητες με την μετά Δεκεμβρίου 2008 περίοδο πολλές. Ο τρόπος “εκπαίδευσης” των μπαχαλάκηδων και νέων εν δυνάμει τρομοκρατών παραμένει ο ίδιος.

Και αυτή η γενιά έχει ποτιστεί με ένα αχαλίνωτο μίσος και με δόγμα το σύνθημα “ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ” και παντιέρα το χάος και την ολοκληρωτική καταστροφή νομίζουν πως εκδικούνται το σύστημα. Στην πραγματικότητα το εξυπηρετούν αφάνταστα!

Με τη μόνη διαφορά σε όλη αυτή τη συνηθισμένη τακτική πως σήμερα τα θύματά τους είναι βιοπαλαιστές όπως οι ιδιοκτήτες των καμένων οχημάτων. Θέλουν με λίγα λόγια όχι να χτυπήσουν το σύστημα αλλά να τρομάξουν την κοινωνία.

Για πόσο θα αφήνουν οι αρχές να ποτίζεται και να βγάζει....μπουμπούκια το δέντρο της τρομοκρατίας από τους μπαχαλάκηδες με τις μολότωφ, καταδιώκοντας την ίδια στιγμή μοναχούς του Αγίου Όρους;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ