Κοινωνία

Καλαμάτα: Επτά συλλήψεις για τον σαϊτοπόλεμο μετά από τον θάνατο του εικονολήπτη-Βίντεο

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει πραγματοποιήσει επτά συλλήψεις για τον σαϊτοπόλεμο στη Μεσσηνία, μετά τον θάνατο του άτυχου εικονολήπτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο αντιδήμαρχος της Καλαμάτας.

Επτά συλλήψεις έχει κάνει η ΕΛ.ΑΣ στην Καλαμάτα μετά τον αδόκητο θάνατο του 53χρονου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη από σαΐτα κατά τη διάρκεια του εθίμου του «σαϊτοπόλεμου».

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο αντιδήμαρχος της πόλης.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το οπτικοακουστικό υλικό από τα βίντεο που έχουν δημοσιευθεί, αλλά και αυτά από κινητά, προκειμένου να εντοπίσουν το μπουλούκι από το οποίο έφυγε η σαΐτα και προκάλεσε τον θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη.

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Καλαμάτα από το τραγικό τέλος που βρήκε ο 53χρονος εικονολήπτης Κώστας Θεοδωρακάκης, κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, όταν μια σαΐτα ξέφυγε από το πλήθος και «καρφώθηκε» στο κεφάλι του


Κατέγραψε live τον θάνατό του
Το βίντεο που κατέγραψε ο ίδιος και δείχνει τη στιγμή που η σαΐτα έρχεται προς το μέρος του και τον χτυπά, είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Δείτε την τραγική στιγμή στο 18:50:

 

Ήταν πατέρας δύο παιδιών
Ο άτυχος 53χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Ο Κώστας Θεοδωρακάκης είχε συνεργαστεί με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, ενώ στο αυτό το διάστημα εργάζονταν για το messinianews.gr και διαχειριζόταν τη δική του σελίδα στο ίντερνετ Palmos Messinia

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, ο εικονολήπτης ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...