Εθνικά θέματα

Η πιστοποίηση φρονημάτων βαφτίστηκε «προληπτική προσαγωγή των αντιφρονούντων πολιτών» από την Κυβέρνηση

Πόσα χρόνια έχει η χώρα μας να δει τη συνήθεια να σε συλλαμβάνουν χωρίς να έχεις κάνει απολύτως τίποτα; Απλά επειδή είσαι πατριώτης.

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς, Δικηγόρος

Οι κοινοβουλευτικοί θεσμοί και η δημοκρατία μας πνέει τα λοίσθια, τούτο δε εξάλλου αποδεικνύεται, αδιαλείπτως επί καθημερινής βάσεως εξαιτίας και συνεπεία της επιβολής της ιδιότυπης δικτατορίας εκ της παρούσης κυβερνήσεως η οποία τάσσεται ανυπερθέτως δογματικά υπέρ του επάρατου Μπολσεβικισμού.

Το φασίζον δηλητήριο του Μπολσεβικισμό στρέφεται ευθέως κατά της εθνικής συνειδήσεως επιχειρώντας μεταξύ άλλων να εκριζώσει και την Ορθόδοξη Πίστη εκ της λαϊκής ψυχής των Ελλήνων.

Οι προβατόσχημοι λοικοποιημένες, οι σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας, οι οποίοι έχουν ποδοπατήσει το Σύνταγμα και την έννομη τάξη, διασπείρουν το σατανικό ένζυμο της αποσυνθέσεως των εθνών και αντλούν «εωσφορική» ηδονή από την διασάλευση της κοινωνικής ειρήνης, την αποδόμηση των αρχών της κοινωνίας και την εγκαθίδρυση μία στρεβλής και παρά φύση κοινωνικής πραγματικότητας.

Ο συνειδησιακός εκμαυλισμός, η χειραγώγηση μίας αγελαίας και βοσκηματώδης μάζας, δίχως αξίες και δυνατότητες αντίστασης, μία πτωχής διανοητικά λοβοτομημένης μάζας αποτελούν ανυπερθέτως έναν εκ των νοσηρών σχεδίων τους.
Η πτωχοποίηση των πολιτών, η ηθική εξαθλίωσή τους και ο πνευματικός ευνουχισμός τους αποτελεί το ιδεώδες του Μπολσεβικισμού προκειμένου να υπάρχει η φερόμενη ως ελίτ η οποία θα κυβερνάει εσαεί της ανίδεη και υδαρή μάζα.
Ο διανοητικός ολοκληρωτισμός συνοδεύεται ανυπερθέτως και από την καταστολή των ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών, δια της επιβολής μίας καινοφανούς πιστοποίησης φρονημάτων των υγιώς αντιδρώντων πολιτών, των κατά το προσφυώς λεγόμενον αντιφρονούντων.

Το «σιδηρούν παραπέτασμα» επιβάλλει του ιδικούς τους, προδήλως ανελεύθερους και αντιδημοκρατικούς κανόνες, ασκώντας ανίερη ιδεολογική τρομοκρατία και διώκοντας απηνώς του διαμαρτυρομένους πολίτες με αίσθημα εμπάθειας και τιμωρητική διάθεση.

Ο διαμαρτυρόμενος πολίτης ο οποίος ασκεί το δικαίωμα του συναθροίζεσθε ή εκφέρει γνώμη ασκώντας αιτιολογημένα και εμπεριστατωμένα δριμεία κριτική κατά της διακυβέρνησης Σύριζα, αμελλητί στιγματίζεται, βασανίζεται και διώκεται ως εχθρός του συστήματος και φασίστας.

Ο διαδηλωτής πολίτης προσάγεται δήθεν προληπτικά εκ των εντεταλμένων αστυνομικών οργάνων, βραχεία χείρα του καθεστώτος, προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία του, υφιστάμενος τον έκνομο εξευτελισμό της προσωπικότητάς του, τις τιμής και της υπολήψεως του, ως ενσυνείδητος δημοκράτης και ελεύθερος πολίτης, περιστέλλονται θεμελιώδη δικαιώματά του, έναντι του καθεστώτος καθότι οι δήθεν προληπτικές προσαγωγής αποσκοπούν πέραν της δια της βίας επιβολής της κρατικής βούλησης προς τους πολίτες και την άσκηση ιδεολογικής τρομοκρατίας.

Η κατάλυση των ατομικών δικαιωμάτων δια της κατάχρησης της εξουσίας εκ μέρους των εντεταλμένων της κυβερνήσεως αστυνομικών οργάνων τα οποία λίαν αυθαιρέτως ασκούν βία και προσαγάγουν στις γενικές αστυνομικές διευθύνσεις , ανυποψίαστους φορολογούμενους πολίτες, δίχως ουδεμία ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία δια την στέρηση της προσωπικής του ελευθερίας, αλλά και με βάση την περίπυστη αρχή της αναλογικότητας, απορρέουσας εκ του άρθρου 25 του Συντάγματος, αποτελεί ένα σκανδαλώδες συμβάν, δια την πιστοποίηση της επέλασης δικτατορικών μεθόδων προς τους πολίτες.

Ασφαλώς η πρακτική αυτή συνιστά μία μορφή κρατικής κακοποίησης των πολιτών, δια των νομιμοφανών μέσων προδήλως ασυμβίβαστα με το Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή σύμβαση δικαιωμάτων του ανθρώπου, μία νομικώς παρά φύση κατάσταση η οποία συνάδει μόνον σε μη Συντεταγμένα κράτη όπου πρυτανεύει η αναρχία και βασιλεύει το σιδηρούν παρακράτος η εν γένει η παρα-οικονομία.

Οι παράνομες λοιπόν και βίαιες προσαγωγές, δίχως να συνίσταται αυτόφωρη σύλληψη, γνήσια ή μη, κατόπιν αποδεδειγμένα διάπραξης αδικημάτων, παραπέμπει σε ένα βαθύ σκοταδισμό τον οποίο διαχέει η παρούσα κυβέρνηση, εξορίζοντας τους πολίτες και διαχωρίζοντάς του σε Συριζαίους και μη.

Ο ολισθηρός εν έτει 2019 διαχωρισμός των πολιτών και διάκρισής τους με βάσει τα πολιτικά τους φρονήματα επιτυγχάνεται δήθεν δια των προληπτικών προσαγωγών των πολιτών που εκφέρουν διαφορετική άποψη προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις τους, να τους διαλύσουν την προσωπικότητάς, να τους βασανίζουν λεκτικά ψυχικά και να τους εξευτελίσουν.

Οι αντιδημοκρατικές αυτές και όλως καταχρηστικές μέθοδοι οι οποίες καταστρατηγούν ευθέως τα δημοκρατικά ειωθότα, εξομοιώνονται με ποινικοποίηση της ελεύθερης έκφρασης γνώμης άποψης και αναπτύξεως της προσωπικότητας των πολιτών.
Είναι πρόδηλο ότι στόχος είναι η ψυχολογική βία και η επιβολή της εξουσίας της κυβερνήσεως δια της αστυνομικών οργάνων, η διαπόμπευση της προσωπικότητάς του και η ψυχολογική πίεση, να μην αντιστέκονται προς την παρούσα κυβέρνηση.

Η πολύωρη ταλαιπωρία στα τμήματα, η παραμονή με τους ποινικούς κρατούμενος, πολλές φορές η δέσμευσή τους με χειροπαίδες κατακρημνίζει πάσα έννοια συντεταγμένου κράτους, διότι οι προληπτικές προσαγωγές στην πράξη εξομοιώνονται με παράνομη κατακράτηση εκ μέρους της αστυνομίες κατ’ εντολής της κυβερνήσεως.
Ούτως λοιπόν η Κυβέρνηση ευθαρσώς και σεντορείως επιβάλλει μία πιστοποίηση φρονημάτων διακρίνοντας τους πολίτες σε ημέτερες και μη με το πρόσχημα ότι, ναι με δεν υφίσταται αξιόποινη πράξη, πλην όμως πρέπει να προσαχθούν ως οιονεί ύποπτοι τέλεσης αξιόποινης πράξης (….!!!!) επειδή τόλμησαν να αμφισβητήσουν το δόγμα και την αυθεντία του πολιτικού καθεστώτος.

Ειδικότεραν μετά τις μαζικές αυτές προσαγωγές, τα μέτρα δηλαδή πιστοποίησης φρονημάτων το δεύτερο βήμα είναι ο σχηματισμός φάκελου προς αυτούς, η πρόσαψη του στίγματος του φασίστα, δηλαδή «φασίστας» σημαίνει ότι δεν είσαι Συριζαίος, άρα δεν έχει ιδιότητα πολίτη, είσαι «εχθρός μας» και δια του στίγματος αυτού, σε εξοβελίζουμε από την οργανωμένη κοινωνία, καθίστασαι σεσημασμένος αντικυβερνητικός.

Κατά αυτόν τον τρόπο λειτουργούν οι μηχανισμοί εξουδετέρωσης των αντιφρονούντων από το ιδιότυπο δικτατορικό καθεστώς του Σύριζα, καταστρατηγώντας ανενδοιάστως παν ψήγμα νομιμότητας.

Οι πρακτικές αυτές απάδουν βεβαίως της Δημοκρατίας όζουν ανελεύθερα καθεστώτα εις τα οποία δεσπόζει η ιδεολογική μονοτροπία του ισχυρού, κατισχύει η προπαγάνδα, τα αστυνομικά μέτρα, η καταστολή των πολιτών αλλά προεχόντως και κυρίως η εξουδετέρωση των αντιφρονούντων.

Η παρούσα κυβέρνηση δια των αντιλαϊκών μέτρων, επιβάλλει την καθεστωτική νοοτροπία αφενός δια των προληπτικών προσαγωγών και την ποινικοποίηση της ελεύθερης δράσης, με το μανδύα της νομιμοφάνειας και συνάμα επικουρικώς ενεργοποιεί το παρακράτος δια των ταγμάτων εφόδου, σύμφωνα με το aktines.blogspot.com.

Οι πρακτικές αυτές, επαναλαμβάνω προς εμπέδωση, πιστοποίησης φρονημάτων, στιγματισμού, εξουδετέρωσης αντιφρονούντων, καταστολή του δικαιώματος διατύπωσης ελεύθερης έκφρασης και γνώμης, ποινικοποίηση της διαφορετικής άποψης, εξουδετέρωση του αντιφρονούντος και η άσκηση βίας δια των ταγμάτων εφόδου, οι προσφιλείς εις ημάς έμμισθοι προβοκάτορες, είναι θεματοφύλακες της εμπροσθοφυλακής του σιδηρούντος καθεστώτος το οποίο εξοντώνει κάθε γνήσια φωνή αντίστασης.

Εν κατακλείδι, η κατάσταση καθίσταται ιδιαίτατα κρίσιμος, υπό την παρούσα κυβέρνηση η οποία ενεργεί ως Δούρειος ίππος ξένων συμφερόντων να αλωθεί εθνικά η Ελλάδα να εποικιστεί από επήλυδες και να περιαχθεί βαθμηδόν, εν ειρήνη εις χείρας τρίτων, άρα είμεθα εν τω μέσω ενός οργανωμένου σχεδίου πολεμικής και βαλλόμεθα πανταχόθεν, οικονομικά, πνευματικά, ηθικά, εθνικά και βεβαίως πολιτικά.

Η λύσις είναι η τιμωρία των αυτουργών των εγκλημάτων καθοσιόσεως κατά της πατρίδας, της θρησκείας, των υγιών δημοκρατικών πολιτών και εν γένει των δημοκρατικών πολιτών, Ελλήνων Ανάνηψις, Νύν εν παντίκαι πάντοτε υπέρ πάντων ο αγών

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...