Κοινωνία

Η ζήλεια τύφλωσε τον 27χρονο παιδοκτόνο στο Χαλάνδρι – Το τελευταίο τηλεφώνημα και το βίαιο παρελθόν

Η ερωτική απογοήτευση και οι εμμονές για απιστία, οδήγησαν σε μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι. Ένας 27χρονος πατέρας με ψυχολογικά προβλήματα, πυροβόλησε στο κεφάλι τον 4χρονο γιο του και στην συνέχεια, με την ίδια καραμπίνα, έβαλε τέλος στην ζωή του.

Η τραγωδία έλαβε χώρα στο μικρό διαμέρισμα της οικογένειας στο Χαλάνδρι, στην οδό Τυμφρηστού. Το ανατριχιαστικό θέαμα, το 4χρονο αγγελούδι νεκρό μέσα στα αίματα στο κρεβατάκι του και δίπλα του τον πατέρα του, άψυχο και αιμόφυρτο, αντίκρισε η μητέρα του παιδιού, η οποία είχε ανησυχήσει από την παρατεταμένη τηλεφωνική απουσία του 27χρονου, με αποτέλεσμα να φθάσει το πρωί της Κυριακής στο Χαλάνδρι και να βρεθεί αντιμέτωπη με το απίστευτο θέαμα. Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες βρίσκονταν σε διάσταση.

Από τις φωνές και τα σπαραχτικά ουρλιαχτά της νεαρής μητέρας η γειτονιά πετάχτηκε στο πόδι και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Ακόμα και οι σκληροί αστυνομικοί, που έχουν δει τόσα τα μάτια τους, λύγισαν από το τραγικό θέαμα και βγήκαν από το σπίτι της τραγωδίας, με δάκρυα στα μάτια.

Όπως έγινε γνωστό από συγγενείς του 27χρονου, που βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας, ο αυτόχειρας και παιδοκτόνος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το τελευταίο διάστημα, πριν χωρίσει με την σύζυγο του, είχε απευθυνθεί σε ειδικό, οποίος του είχε χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή.

Παράλληλα, από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε πως η καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο 27χρονος, για να σκοτώσει το αγγελούδι του και να βάλει τέλος στην ζωή του, είχε κλαπεί από σπίτι στην περιοχή του Γέρακα το 2018.
Τα αίτια της τραγωδίας στο Χαλάνδρι
Ο 27χρονος στην ηλικία των 17 ετών άρχισε να αναπτύσσει έντονα ψυχολογικά προβλήματα, καθώς έχασε νωρίς τον πατέρα του από καρκίνο, με αποτέλεσμα να γίνει βίαιος απέναντι στην μητέρα του και τους συγγενείς του.

Μάλιστα άρχισε να αναπτύσσει παραβατική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να συλληφθεί το 2015 για ληστεία σε ιδιοκτήτες σπιτιού στο Γέρακα όπου και διέμενε και τελικά να αθωωθεί στο δικαστήριο.

Επίσης στο Γέρακα, σε ηλικία 21 ετών είχε γνωρίσει την μετέπειτα σύζυγο του, Ρομά στην καταγωγή, η οποία εκείνη την εποχή ήταν ανήλικη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε, καθώς η ανήλικη, τότε, γυναίκα ήταν έγκυος το αγγελούδι που σκότωσε ο ίδιος του ο πατέρας μέσα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι.
Πριν από περίπου ένα χρόνο και ενώ το ζευγάρι είχε μετακομίσει στο Χαλάνδρι, η 21χρονη πια μητέρα του παιδιού αποφάσισε να φύγει από το σπίτι αφήνοντας το παιδί της στο πατέρα του, καθώς η ζωή της είχε γίνει αφόρητη. Ο σύζυγος της είχε εμμονές πως η 21χρονη είχε συνεχείς εξωσυζυγικές σχέσεις, με αποτέλεσμα οι καυγάδες να είναι καθημερινοί, όπως και τα βίαια επεισόδια σε βάρος της.

Το βράδυ του Σαββάτου ακολούθησε άλλος ένας, τηλεφωνικός αυτή τη φορά, καυγάς, πάλι λόγω των εμμονών του 27χρονου. Ακόμα και η αδερφή της 21χρονης τον πήρε τηλέφωνο και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, λέγοντας του πως η εν διαστάσει σύζυγος του είναι μαζί της. Μάταια. Ο 27χρονος δεν άκουγε κανέναν.

Τα ξημερώματα της Κυριακής πυροβόλησε στο κεφάλι το παιδί του, μέσα στο δωμάτιό του και στην συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, για να τους βρει νεκρούς η εν διαστάσει σύζυγος του.
Η γυναίκα παρακολουθείται από ειδικούς ψυχολόγους, όπως και η μητέρα του 27χρονου, που μόλις έμαθε το τραγικό νέο, κατέρρευσε και την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...