Πολιτική

Η επική ευχετήρια κάρτα των ΑΝΕΛ με αναφορά σε μίζες (εικόνα)

Μετά το επικό σποτ για τις Ευρωεκλογές, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιστρέφουν με μια… ιδιαίτερη πασχαλινή κάρτα. Η κάρτα του κόμματος του Πάνου Καμμένου δείχνει κόκκινα πασχαλινά αυγά, τα οποία έχουν γραμμένα πάνω σκάνδαλα και υποθέσεις που έχουν απασχολήσει και συνεχίζουν να απασχολούν την επικαιρότητα.

Σε αυτά φυσικά δεν είναι μόνο υποθέσεις που αφορούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και το κόμμα του πρώην κυβερνητικού του εταίρου και πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα ένα αυγό γράφει «Συμφωνία των Πρεσπών» ενώ ένα άλλο «Open Society – Soros», βάζοντας στο παιχνίδι και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Μάλιστα, η κάρτα γράφει πάνω χαρακτηριστικά: «Αλέξη και Κυριάκο αυτά δεν είναι για το ψυγείο. Αυτά είναι για να τα σπάσουμε».

Δείτε την κάρτα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το Πάσχα:

Πάνος Καμμένος: Tο Άγιο Φως της Ανάστασης να ζεστάνει τις ψυχές όλων μας

Την ευχή «το Άγιο Φως της Ανάστασης να ζεστάνει τις ψυχές όλων μας, να μας καθοδηγεί στο δρόμο της Αγάπης, να φέρει ευλογία στα νέα μας βήματα» απευθύνει στο Αναστάσιμο μήνυμά του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

«Η Ορθοδοξία, απόλυτα συνυφασμένη με τον Ελληνισμό και μέσω της Εκκλησίας συνετέλεσε στη διάδοση των Αξιών του Οικουμενικού Ανθρωπισμού.

Η Πίστη στην Ορθοδοξία αποτελεί τον πνευματικό φάρο, που καθοδηγεί τις οικογένειες των Ελλήνων και τους δίνει δύναμη σε όλες τις στιγμές της ζωής τους» σημειώνει στο μήνυμά του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και καταλήγει:

«Εύχομαι ολόψυχα, το Άγιο Φως της Ανάστασης να ζεστάνει τις ψυχές όλων μας, να μας καθοδηγεί στο δρόμο της Αγάπης, να φέρει ευλογία στα νέα μας βήματα.

Καλή Ανάσταση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...