Στρατός Ξηράς

Η επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων-Εικόνες

Με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών του Πάσχα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, επισκέφθηκε σήμερα Μονάδες και Σχηματισμούς Ενόπλων Δυνάμεων, για την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών.

 

O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε το πλοίο Φυλακής Σκοπούντος Φρεγάτα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ, στην Κάρυστο, όπου τον υποδέχτηκε ο Υπαρχηγός Αρχηγείου Στόλου, Υποναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, και στη συνέχεια την 130η Σμηναρχία Μάχης, στη Λήμνο, όπου τον υποδέχτηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.

Ακολούθως, επισκέφθηκε Επιτηρητικό Φυλάκιο του Στρατού Ξηράς στο Σουφλί Έβρου, το Στρατηγείο του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ) στην Ξάνθη, το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (424 ΓΣΝΕ) και το Στρατηγείο του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR (Γ΄ΣΣ/NRDC-GR), στη Θεσσαλονίκη, όπου τον συνόδευε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...