Κοινωνία

Η Δανάη Στράτου αποκαλύπτει: Διαστρέβλωσαν τα όσα μου είπε ο Γιάνης για τις τράπεζες (βίντεο)


Διέψευσε η Δανάη Στρατου πως ο σύζυγός της, Γιάνης Βαρουφάκης, το 2015 της είπε «αγάπη μου, έκλεισα τις τράπεζες».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η Δανάη Στράτου ρωτήθηκε αν όντως ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε την περίφημη φράση «αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες» όπως είχε γράψει ο δημοσιογράφος Ίαν Πάρκερ σε άρθρο του στο περιοδικό New Yorker τον Ιούλιο του 2015.

Περιγράφοντας όλα όσα έγιναν η κα Στράτου είπε: «Ήρθε σπίτι μας ο δημοσιογράφος το 2015 πριν τα capital controls και έμεινε μια εβδομάδα στην Αθήνα. Ήρθαν στο σπίτι και εγώ είχα φτιάξει φαγητό γιατί είχαμε καλεσμένο και τον οικονομολόγο Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ. Καθίσαμε να φάμε στο τραπέζι. Η συνέντευξη είχε γίνει και όσα συζητούσαμε ήταν off the record. Ο Γιάνης μέσα στην δυσκολία των πραγμάτων επιχείρησε να κάνει χιούμορ γιατί μερικές φορές είναι λυτρωτικό. Έκανε έναν παραλληλισμό με την ταινία «Αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά» και ο δημοσιογράφος το διαστρέβλωσε εντελώς».

«Το εξέφρασε με αντίθετο τρόπο απ’ ό,τι έγινε γνωστό», πρόσθεσε. Η κυρία Στράτου είπε ακόμα ότι κατάλαβε σχετικά νωρίς ότι θα χώριζαν οι δρόμοι Τσίπρα-Βαρουφάκη, «από τον Μάρτιο είχα τα σημεία» ότι θα επέλθει ρήξη.
https://www.youtube.com/embed/wWeCr1NaJb8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...