Πολιτική

Ευρωεκλογές: «Όχι» και στον Σόμμερ από τη ΝΔ - Πήγε με τον Λεβέντη

Μετά τον Αλέξη Γεωργούλη μαθαίνουμε και για τον Κώστα Σόμμερ.

Μετά την αποκάλυψη πως ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης έχει προσεγγίσει τη ΝΔ για να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, αλλά μετά το «όχι» της Πειραιώς κατέληξε στο ΣΥΡΙΖΑ, έρχονται νέες αποκαλύψεις και για άλλους ηθοποιούς που ήθελαν να είναι στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο, όπως ο Κώστας Σόμμερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr tην πόρτα της ΝΔ χτύπησαν κι άλλα γνωστά ονόματα για να είναι υποψήφιοι στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο, ωστόσο είχαν την ίδια κατάληξη με αυτή της υπόθεσης του Αλέξη Γεωργούλη.

Ο Κώστας Σόμμερ για μεγάλο διάστημα επιχείρησε να ενταχθεί στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο χωρίς επιτυχία. Μάλιστα είχε βρεθεί στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς προκειμένου να εκφράσει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Τότε ο Κώστας Σόμμερ χτύπησε την πόρτα της Ένωσης Κεντρώων, όπου τον υποδέχτηκαν και είναι εν τέλει θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/eyroekloges-i-nd-eipe-ohi-kai-ston-sommer

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...