Κόσμος

Ελικόπτερο μπλέκεται σε ηλεκτρικά καλώδια και δύο άνθρωποι πέφτουν στο κενό (βίντεο)


Σίγουρα ο ναυαγός δεν θα μπορούσε ποτέ να περιμένει πως θα σωζώταν στη θάλασσα από μία τόσο δύσκολή κατάσταση για να σκοτωθεί τελικώς στην ξηρά από μερικά ηλεκτρικά καλώδια.

Ένα ελικόπτερο διάσωσης μπλέχτηκε σε ηλεκτρικά καλώδια κατά τη διάρκεια μιας τολμηρής αποστολής διάσωσης, προκαλώντας την πτώση δύο ατόμων στη θάλασσα.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας αποθανάτισε το περιστατικό με το κινητό του.

Το ελικόπτερο πραγματοποιούσε μια επιχείρηση θαλάσσιας διάσωσης στο Φοντ Μπελμάρε στο νησί της Μαρτινίκας όταν συνέβη το τρομακτικό ατύχημα.

Ένα μέλος από το πλήρωμα του ελικοπτέρου αιωρούνταν μέσω σύρματος κάτω από το ελικόπτερο κρατώντας έναν άνθρωπο που μόλις είχε διασώσει από ναυάγιο.

Καθώς το σωστικό ελικόπτερο επέστρεφε προς την ξηρά, έπεσε κατά λάθος πάνω σε τρία καλώδια ρεύματος υψηλής τάσης.
Το σύρμα με το οποίο ο διασώστης και ο ναυαγός κρέμονταν από το ελικόπτερο κόπηκε κατά την επαφή του τελευταίου με τα ηλεκτροφόρα καλώδια, ρίχνοντας τα δύο άτομα στη θάλασσα
https://www.youtube.com/embed/MeyZeJSi3Po

Η σκηνή με τους δύο ανθρώπους να πέφτουν στο κενό είναι παραπάνω από τρομακτική.

Ο πιλότος κατόρθωσε να σταθεροποιήσει τον ελικόπτερο και να προσγειωθεί με ασφάλεια. Ευτυχώς για κάποιο μυστήριο λόγο, κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά από το απίστευτα επικίνδυνο ατύχημα που μπορούσε εύκολα να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Εν τω μεταξύ, τα πεσμένα καλώδια έπεσαν σε έναν κοντινό δρόμο, προκαλώντας καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...