Κοινωνία

Συμβασιούχος απειλεί να πέσει από τον 8ο όροφο του υπ. Εσωτερικών

Μετά την άκαρπη συνάντηση απεργών «παρατασιούχων» καθαριότητας Δήμων με τους εργατολόγους τους με στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών το μεσημέρι της Παρασκευής, ένας από τους «παρατασιούχους» που έχουν κατασκηνώσει στην Πλατεία Κλαυθμώνος ανέβηκε στο κτήριο του ΥΠΕΣ και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι «παρατασιούχοι» καθαριότητας των Δήμων με τους εργατολόγους τους συναντήθηκαν με στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών το μεσημέρι της Παρασκευής, χωρίς όμως να πάρουν ικανοποιητικές απαντήσεις.

Ένας από τους απεργούς που έχουν κατασκηνώσει στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ανέβηκε στο κτήριο του ΥΠΕΣ και απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον 8ο όροφο. Ο άνδρας απαιτεί να γίνουν δεκτοί οι συνάδελφοι του από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όπως αναφέρει το iefimerida.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...