Κοινωνία

Εδώ έγινε το κακό! Δάκρυα και αγωνία για την 8χρονη που χτυπήθηκε από σφαίρα στη Βοιωτία (βίντεο)


Πάσχα μέσα στο φόβο, τον πόνο και την αγωνία πέρασε η οικογένεια του 8χρονου κοριτσιού από τις Θεσπιές, που χθες, τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα, ενώ έπαιζε αμέριμνο στην αυλή του σπιτιού του με τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια του.

Από τη Θήβα έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και από κει στον παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Οι γιατροί που χειρούργησαν το παιδάκι, κατάφεραν να βγάλουν τη σφαίρα από το κεφάλι και τώρα, η 8χρονη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου με την ελπίδα όλων να συνέλθει.

Όπως είπε στο newsit.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων Ε. Παπασάββαας, «το παιδί είναι διασωληνωμένο και με μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Πρέπει να περάσουν δύο 24ωρα σίγουρα. Πάντως είναι βαριά το παιδί, είναι πολύ βαριά. Δίνει μάχη για τη ζωή του. Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σωθεί το παιδί».

Εδώ έγινε το κακό

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο που έγιναν όλα. Εκεί που η χαρά της γιορτής, μετατράπηκε μέσα σε δευτερόλεπτα και τρόμο και πόνο.

Σοκάρουν οι περιγραφές

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μία στιγμή στην άλλη το κορίτσι βρέθηκε να χαροπαλεύει στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γείτονα που άκουσε το κλάμα του κοριτσιού και είδε τον πατέρα να μεταφέρει το παιδί του στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...