Εσωτερική Ασφάλεια

Δολοφονία Μακρή: Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει ποιος κρύβεται πίσω από τον Βούλγαρο εκτελεστή

Οι άνδρες της Ασφάλειας προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του «παζλ» όσον αφορά στη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας, τον περασμένο Οκτώβριο.

Την Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη ενός 31χρονου Βούλγαρου, ο οποίος φαίνεται να είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας, ενώ για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία αναζητά και τον 35χρονο αδελφό του.

Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τον ηθικό αυτουργό

Οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αυτή τη στιγμή προσπαθούν να εντοπίσουν ποιος έδωσε την εντολή στον 31χρονο για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, καθώς εκτιμούν πως γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από το σχέδιο όμως κρατά το στόμα του κλειστό και δεν αποκαλύπτει τίποτα. Ό,τι έχει πει, το έχει πει μόνο μέσω της δικηγόρου του.

Η Αστυνομία τώρα ψάχνει στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, έτσι ώστε να δει με ποια άτομα συναντήθηκε ή μίλησε πριν από τη δολοφονία, και έτσι να φτάσει στον ηθικό αυτουργό.

Ο 31χρονος Βούλγαρος εκτελεστής, κρυβόταν σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δολοφονία έφυγε από την Ελλάδα αλλά ξαναγύρισε. Οταν αντελήφθη τους αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει αλλά ήταν ήδη αργά. Σημειώνεται πως ο 31χρονος δεν είχε όπλο μαζί του, όμως οι αστυνομικοί εκτιμούν πως αν είχε, θα το χρησιμοποιούσε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...