Πολιτική

Διαιτητής ο Αυτιάς στη μάχη Ρωμανιά – Μητρόπουλου: Τα «έσπασαν» στον αέρα (Βίντεο)

Ο πολιτικός πόλεμος καλά κρατεί στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Ρωμανιάς παίρνει “διαζύγιο” από τον Αλέξη Μητρόπουλο και το κόμμα Όρθια Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Ρωμανιάς εμφανίζεται απογοητευμένος και πικραμένος από τη στάση του Αλέξη Μητρόπουλου απέναντί του, αναφορικά με τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος.

«Επί του παρόντος προγραμματίζω την αποχώρησή μου, από την Όρθια Ελλάδα, έχει κλονιστεί η σχέση εμπιστοσύνης μου με τον Μητρόπουλο από τις 9 του μηνός απ’αυτά που έκανε στην πολιτική μας εκδήλωση στο Τιτάνια. Ο Μητρόπουλος ανακοίνωσε ευρωψηφοδέλτια μοναχός του χωρίς να έχει ρωτήσει κανέναν, την ώρα που μιλούσα εγώ με διακόψαν και μου είπαν ότι έχουν περάσει 10 λεπτά», τόνισε ο κ. Ρωμανιάς.

https://www.youtube.com/watch?v=_cDh-qPv1sw

Μάλιστα ο Αλέξης Μητρόπουλος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά σε μια προσπάθεια να τον μεταπείσει και αναγνώρισε το δίκιο του, όμως ο Γιώργος Ρωμανιάς ήταν ανένδοτος.

«Ο Ρωμανιάς ό,τι και αν σας πει έχει δίκιο, μετά τις πρώτες δημοσκοπήσεις που πήραμε αποφασίσαμε να είμαι και εγώ υποψήφιος και αν εκλεγώ να πήγαινε ο Γιώργος στις Βρυξέλλες. Τον αγαπάμε όλοι και τον σεβόμαστε, ό,τι και να σας πει έχει δίκιο. Όποιος και να εκλεγεί, στις Βρυξέλλες θα πάει ο Γιώργος. Όταν πήραμε τις πρώτες δημοσκοπήσεις μας εισηγήθηκαν να είμαι και εγώ υποψήφιος. Έχει δίκιο ό,τι και να λέει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μητρόπουλος που προσπάθησε να γεφυρώσει το χάσμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ