Κόσμος

Διάσημος κωμικός πέθανε πάνω στην σκηνή – Νόμιζαν ότι έκανε πλάκα! Δείτε τον σε παλιότερη παράσταση (βίντεο)

Ο διάσημος stand-up comedian, Ian Cognito, πέθανε πάνω στην σκηνή από έμφραγμα. Ο διάσημος κωμικός πέθανε την ώρα της παράστασης στο Lone Wolf Comedy Club, στο μπαρ The Atic bar στο Μπίσεστερ το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το BBC, ο Ian Cognito κάθισε σε μια καρέκλα και έγειρε πίσω το κεφάλι του για πέντε λεπτά. Όσοι παρακολουθούσαν την παράσταση δεν κατάλαβαν αρχικά τι συνέβαινε. Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι ήταν μέρος από την παράσταση. Όταν τελικά συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο όταν έφτασε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του ηθοποιού!

Οι διασώστες ζήτησαν από το κοινό να εγκαταλείψει τον χώρο και προσπάθησαν μάταια να το επαναφέρουν στην ζωή. Μάλιστα όπως περιέγραφαν αργότερα κάποιοι από τους θεατές αισθάνθηκαν πολύ άσχημα αφού εκείνος πέθαινε κι εκείνοι γελούσαν μαζί του νομίζοντας ότι κάνει πλάκα. Τραγική ειρωνεία; Περίπου 10 λεπτά πριν πάθει το έμφραγμα έκανε πλάκα λέγοντας ότι θα πάθει εγκεφαλικό!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...