Κόσμος

Δεν υπάρχουν λόγια: 18χρονη έπνιξε, αποκεφάλισε και έφαγε κομμάτια από τον 5χρονο αδερφό της

Νεαρή βασάνισε και σκότωσε τον μικρό της αδερφό σε τελετή μαύρης μαγείας

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το φρικιαστικό έγκλημα που αποκαλύφθηκε στην Βραζιλία με θύμα ένα 5χρονο αγοράκι και δράστη την 18χρονη αδερφή του.

Η 18χρονη ομολόγησε ότι βασάνισε τον 5χρονο αδελφό της μέχρι θανάτου πριν τον αποκεφαλίσει και του κόψει τα γεννητικά όργανα. Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού σύμφωνα με την αστυνομία στην Βραζιλία αφού μετά τον ακρωτηριασμό του αδερφού της του έφαγε τα γεννητικά όργανα. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι το φρικιαστικό έγκλημα έγινε στο πλαίσιο τελετής μαύρης μαγείας αφού γύρω από το ακρωτηριασμένο πτώμα ήταν αναμμένα κεριά.

Το αποτρόπαιο θέαμα είδε πρώτη η μητέρα του 5χρονου αγοριού την περασμένη Πέμπτη όταν με την βοήθεια συγγενή της μπήκε μέσα στο σπίτι στη νοτιοανατολική Βραζιλία. Τότε, είδαν την 18χρονη Καρίνα να στέκεται δίπλα στον κατατεμαχισμένο αδελφό της.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι τα τραύματα στο σώμα του παιδιού ήταν πρωτοφανή.

Σχεδόν τον είχε αποκεφαλίσει, είχε προσπαθήσει να του κόψει τα χέρια από τους καρπούς και είχε τρυπήσει τα μάτια του, ενώ του είχε κάψει και τα πόδια.

Όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, έκοψε τα γεννητικά όργανα του αδερφού της και τα έφαγε. Όλα έγιναν μέσα σε δυο ώρες. Η μητέρα τους πήγε για ψώνια και άφησε την 18χρονη κόρη της να προσέχει το 5χρονο αδελφάκι της. Όταν επέστρεψε βρήκε την πόρτα κλειδωμένη. Η Καρίνα δεν άνοιγε παρά τις εκκλήσεις της μητέρας της και τότε απελπισμένη φώναξε ένα συγγενή της και μπήκαν σπάζοντας την πόρτα. Το θέαμα ήταν τόσο αποκρουστικό που η μητέρα έχασε αμέσως τις αισθήσεις της.

Η 18χρονη προσπάθησε να το σκάσει αλλά την ακινητοποίησαν ο θείος της και γείτονες.Ήταν τέτοια η μανία της που τραυμάτισε τον θείο της και δάγκωσε ακόμα και τον σκύλο της οικογένειας πριν την σταματήσουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ