Κυβέρνηση

Δείτε σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας του Γαβρά στην Αθήνα - Ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν Τσίπρα, Βαρουφάκη (βίντεο)

Η ταινία λέγεται «Adults in the room» και πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο αναφέρεται στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις του 2015.

Εκείνη την εξαιρετικά «ταραχώδη» χρονιά που… από τότε λέγαμε πως το «σενάριό» της ήταν ιδανικό για ταινία!

Είχε εναλλαγές στην εξουσία, είχε capital control, είχε «εκρηκτικές» διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους δανειστές κι έναν εξίσου «εκρηκτικό» υπουργό Οικονομικών, τον Γιάνη Βαρουφάκη, του οποίου και το βιβλίο αποτελεί την «βάση» για την ταινία του πολυβραβευμένου Κώστα Γαβρά.

Τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη και μάλιστα γίνονται και στο κέντρο της Αθήνας, με τις πρώτες εικόνες να είναι ήδη γεγονός.

Στα πλάνα που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha φαίνεται η πρωθυπουργική λιμουζίνα, η οποία μεταφέρει τον «Αλέξη Τσίπρα», τον οποίο και υποδύεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Στις εικόνες φαίνεται ο Κώστας Γαβράς να δίνει οδηγίες για τα γυρίσματα του «Adults in the room», ενώ να σημειωθεί εδώ πως τον ρόλο του Γιάνη Βαρουφάκη έχει αναλάβει ο Χρήστος Λούλης.

Όσο για τους… Σόιμπλε και Μέρκελ; Ο ίδιος ο Κώστας Γαβράς λέει: «Ίσως να τους καλέσω να υποδυθούν οι ίδιοι τον εαυτό τους. Σε κάθε περίπτωση θα βρω την κατάλληλη ηθοποιό για τον ρόλο της Μέρκελ«.

Πάντως, οι πληροφορίες λένε πως τον «σκληρό» Σόιμπλε θα υποδυθεί ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Ούρλιχ Τούκουρ, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο Δημήτρης Τάρλοου, την σύζυγο του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου η ιταλίδα ηθοποιός Βαλέρια Γκολίνο, ενώ τον Γιάννη Δραγασάκη θα υποδυθεί ο Δημήτρης Στέργιογλου.

Δείτε τις εικόνες από τα γυρίσματα του Adults in the room

Adults in the roomAdults in the room

https://youtu.be/IkjOhibMu6A

Φωτογραφίες: Intime

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ