Απόψεις

Γ.Τράγκας: «Ο Τσίπρας ξεκοκάλισε και ρευστοποίησε τις περιουσίες των Ελλήνων – Υπακούει στους Γερμανούς ως μαριονέτα»

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM, προς τον Τσίπρα και την πολιτική του συμμορία λέγοντας πως δεν πρόκειται να μετανιώσουν για όλα τα δεινά που έφεραν στην πατρίδα μας, ξεκοκαλίζοντας τους Έλληνες και ρευστοποιώντας τις περιουσίες τους.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ακόμη και σήμερα οι αμαρτωλοί, οι εχθροί του Ναζωραίου μπορούν να μετανοήσουν. Μπορούν να πουν Θεέ μου συγχώρα με. Φτάνει να έχουν ανοικτή την καρδιά και την ψυχή. Να μην είναι αντίχριστοι μέχρι τέλους.

Η ομογένεια ζητάει ψήφος. Το πολιτικό προσωπικό της χώρα όμως τρέμει μην αλλάξει τη ρότα και τα πράγματα. Πάμε για εκλογές, πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί. Ο ένας φεύγει και ο άλλος έρχεται με εντολές για σκληρές μεταρρυθμίσεις. Ο πολιτικός απατεώνας αναχωρεί, πάει για Μαλδίβες και Μακάο. Ο άλλος έρχεται με μαύρα κουστούμια, έτοιμος για πραγματικές μεταρρυθμίσεις.

4 χρόνια ψέματα, ανακολουθίες, αφερεγγυότητα, αναξιοπιστία, προδοσία, ατέλειωτος δοσιλογισμός και αποκαλύψεις ενώπιον ενός εμβρόντητου λαού. Αποκάλυψεις για 50 εκατομμύρια και βάλε από Σόρος. Αποκαλύψεις για εκατοντάδες εκατομμύρια που κερδίζει η εταιρία Σόρος στο ελληνικό υπουργείο εξωτερικών, ενώ η ηγεσία μας παρασκηνιακά κουβεντιάζει για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μιλάμε για προδοτική συμφωνία. Ο Μητσοτάκης έχει στενές σχέσεις με το Open Society του Σόρος. Δεν βγάζει κουβέντα για Μέρκελ, Σόρος και Γερμανούς. Μεγάλη μαριονέτα, μεγαλωμένος από Γερμανίδες νταντάδες.

Εποχή και ημέρες διπλής περισυλλογής. Κοίταξε το συμφέρον σας και το συμφέρον της πατρίδας. Πρέπει να στείλουμε μήνυμα προς εκείνους που σπίλωσαν την Ελλάδα, αυτούς που ατίμωσαν την ιστορία της και μήνυμα προς τους άλλους. Μήνυμα ότι θα έχουν την ίδια και χειρότερη τύχη.»  

Ο έγκριτος δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας:

«Στους καιρούς μας οι άθεοι, τύπου Τσίπρα, οι αντίχριστοι, οι εχθροί του Χριστιανισμού δεν μετανοούν. Είναι απριλιανός κλώνος, εγκάθετος και αντίχριστος. Γελάει με τα θαύματα του Χριστού, γελάει με την θρησκεία, χλευάζει τον Ναζωραίο. Είναι ο πρωθυπουργός μια χώρας που βασανίζεται και ζει πέτρινα χρόνια. Εμφανίζεται μη θρησκευόμενος και γελάει όταν του λένε να ανάψει ένα κερί. Μην περιμένετε να μετανοήσει ο Τσίπρας για τις προδοσίες  και μειοδοσίες του. Ο σύγχρονος Τσολάκογλου, ο Ιωαννίδης της Αριστεράς, ο άνθρωπος που ατίμασε την Αριστερά δεν πρόκειται να μετανοήσει. Τέτοια πράγματα δεν γίνονται. Τώρα ξέρετε και γνωρίζετε. Τώρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Δεν μπορείς να πεις δεν γνώριζες, δεν ήξερα, σε έχει προδώσει αλλεπάλληλες φορές, έχει πληγώσει εσένα και την οικογένειά σου αλλεπάλληλε φορές και δεν πρόκειται να αλλάξει. Τώρα γνωρίζετε και ξέρετε τι θα κάνετε όταν θα διαβείτε το παραβάν.

Σήμερα είναι η ημέρα της μετάνοιας. Της γυναίκας που έπεσε σε πολλές αμαρτίες αλλά μετάνιωσε. Φυσικά μην περιμένετε να μετανοήσουν οι πολιτικοί μας για όσα έκαναν και κάνουν εις βάρος της πατρίδας μας. Δεν πρόκειται φυσικά να μετανοήσουν. Είναι αδίστακτοι και αμετανόητοι και μην περιμένετε ούτε από τον Τσίπρα ούτε από τους άλλους καλές ημέρες. Υπακούν στους Γερμανούς. Είναι μαριονέτες και έχουν σχέσεις με το open society του Σόρος. Σηκώνονται μονομιάς όταν τους πάρει τηλέφωνο η αφεντικίνα Άνγκελα Μέρκελ. Τρώγονται μεταξύ τους έτσι για τα μάτια του κόσμου. Για να παίρνουν τις ψήφους μας, να υπάρχει μνημονιακός διπολισμός. Είναι ηγέτες της κατοχής και δωσίλογοι. Δεν πρόκειται να μετανοήσουν. Πρόκειται όμως να τιμωρηθούν πραγματικά. Πρώτιστο μέλημα να φύγει η πολιτική χολέρα. Πρώτο χρέος όλων να φύγει το παλικάρι και μετά βλέπουμε με τον άλλον. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Από τώρα δείχνει ότι είναι γερμανόπαιδο. Είναι της γερμανικής νεολαίας. Γεμίστε τις εκκλησίες και σήμερα κατακλύστε τους ναούς, δείξτε στους εθνοτερμίτες ότι ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία χριστιανοί ορθόδοξοι και δείξετε ότι κανένας δεν μπορεί να σπάσει τους άρρηκτους δεσμούς της εκκλησίας με το Έθνος. Αναρωτιέμαι αν ποτέ είπε την αλήθεια ή αν πάντα την μαγείρευε με ψέματα. Ξεκοκάλισε Έλληνες, ρευστοποίησε περιουσίες.»

crashonline.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ