Απόψεις

Γ. Τράγκας για Πρωταπριλιά: «Σήμερα γιορτάζουν αυτοί που πρόδωσαν την Μακεδονία μας, με πρώτο τον υπάλληλο του Σόρος»

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM φέρνοντας στο προσκήνιο τα όσα ψέματα έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας και η πολιτική του παρέα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Κεράκια σβήνουν απόψε στο Μαξίμου, γιορτάζοντας την αποψινή ημέρα καθώς είναι πρωταπριλιά.»

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Σήμερα γιορτάζει η πολιτική συμμορία, οι άνθρωποι του Σόρος. Σήμερα γιορτάζουν αυτοί που πρόδωσαν την Ελλάδα και την Μακεδονία, οι μαριονέτες της Μέρκελ, αυτοί που προώθησαν τα σχέδια διαμελισμού της χώρας μας. Γιορτάζουν τα καλύτερα παιδιά των Γερμανών, οι μαριονέτες και οι Φιλιππινέζες των δυνάμεων κατοχής. Γιορτάζει αυτός που έφτιαξε το υπερταμείο, ο πολιτικά αχρείος, αυτός που αψήφησε την συντριπτική πλειοψηφία, αυτός που έφτιαξε την βρομερή συμφωνία των Πρεσπών, αυτός γιορτάζει σήμερα. Ο απριλιανός κλώνος, ο μέγιστος των απατεώνων, που πρόδωσε την πατρίδα, αυτός που έφερε στην πατρίδα Γαβρόγλου και Φίλιδες. Σήμερα είναι η ημέρα των απατεώνων. Είναι πολιτικά αχρείοι εδώ στην Αθήνα. Δεν δίνουν ψήφο στην ομογένεια. Αυτός ο άθλιος πολιτικός κόσμος τους θεωρεί απόπαιδα. Καταστρέφουν την χώρα, τις υπηρεσίες. Έλεγε ότι θα φέρει ανάπτυξη και την «απογείωσε» με πλειστηριασμούς , με βίαιη μετανάστευση, με το υπερταμείο.»

Στη συνέχεια ο έγκριτος δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας φέρνει στην επιφάνεια τα όσα ψέματα έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας προεκλογικά και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα είπε:

«Σήμερα γιορτάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα γιορτάζει ο μεγαλύτερος ψεύτης της μεταπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας. Το μεγαλύτερο πολιτικό λαμόγιο. Σήμερα γιορτάζουν αυτοί που πρόδωσαν την Μακεδονίας μας, με πρώτο τον υπάλληλο του Σόρος.

Και τι δεν μας έχει πει στα χρόνια που ήταν στο Μάξιμου αλλά και πριν όταν ήταν αντιπολίτευση. Μας είχε είπε ότι «θα αποκαταστήσει το δώρο Χριστουγέννων στους συνταξιούχους». Το 2014 και αρκετές φορές μετά είπε ότι «θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ». Αγνόησαν και παρέκαμψαν τη βούληση ενός λαού και ξεπούλησαν την Μακεδονία. Θα τους καταδικάσουμε στις κάλπες. Ανοίγει το στόμα του και μοιράζει ψέματα. Αυτός ο πολιτικά ανώμαλος φώναζε το 14 ότι «θα επαναφέρει το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ». Δεν πρέπει να ξεχνάμε, δεν πρέπει να είμαστε αμνήμονες. Ένας πολιτικός αλήτης είναι, που όταν ήταν στην αντιπολίτευση υποσχόταν τα πάντα. Ένας ψεύτης που υφάρπαζε την ψήφο των Ελλήνων.

Ο τυχοδιώκτης που πλήγωσε το κορμί της Ελλάδας μπήγοντας το μαχαίρι στην Μακεδονία. Αυτός που έλεγε ότι «θα επαναφέρει τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ.» Πρέπει να θυμόμαστε για να τον καταδικάσουμε μαζικά. Σήμερα πρωταπριλιά πρέπει όλος ο λαός να θυμηθεί. Να θυμηθούμε πόσα είπε ο πολιτικά αχρείος και τι έκανε εις βάρος του λαού και της Μακεδονία. Αυτός που με την ανηθικότητα του έπληξε τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, ξεπουλώντας τη χώρα στην πλάτη του λαού. Το πολιτικό σίχαμα εξαπάτησε συστηματικά όλο το λαό επί 5 έτη περίπου. Φώναζε ότι «θα χτυπάει τα νταούλια και οι τράπεζες θα χορεύουν». Ο άφρονας, ο ψεύτης, ο εορτάζων σήμερα, Αλέξης Τσίπρας. Κατέχει το ρεκόρ γκίνες της πολιτικής απάτης, ο μίστερ κολωτούμπας.»

Και συνέχιζε λέγοντας:

«Το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι προειδοποίηση και προς την Νέα Δημοκρατία. Ο Μητσοτάκης είπε ότι έρχεται ως συνέχεια του κράτους και λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για όλα τα εγκλήματα του Τσίπρα. Σας περιμένουμε όλους για να δούμε πόσο φιλέλληνες είστε. Η χολέρα πάντως θα φύγει.

Θυμάστε τι έλεγε; Τα ξέχασε όλα. Αυτός που ατίμασε την αριστερά, έλεγε ότι πρόκειται «να αντικαταστήσει το μνημόνιο από το πρώτο βράδυ από τη νύχτα των εκλογών». Αυτά τα ψέματα έλεγε ο πολιτικός αλήτης που εξαπάτησε γενεές γενεών. Εξαπάτησε όλους τους Έλληνες που πίστεψαν ότι ένα νέος άνθρωπος μπορεί να είναι και σοβαρός. Είχε πει ότι θα «έσκιζε τα μνημόνια με μιας και ότι δεν αναγνώριζε την Τρόικα». Και έκανε στη συνέχεια την Τρόικα, Θεσμούς, συνεργαζόμενος με τους Γερμανούς και το open society. Έλεγε ότι «δεν είμαστε ικανοί εμείς να εφαρμόσουμε μέτρα». Ατίμασε την αριστερά, πρόσβαλε την δημοκρατία, παραβίασε το Σύνταγμα. Έλεγε ότι «δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης με κανέναν». Σήμερα κόβουν τούρτα στο Μαξίμου. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι χειρότερο γνώρισε η χώρα, πολιτικοί προδότες, συκοφάντες και ψεύτες. Έλεγε ότι «θα επαναφέρουμε μισθούς και συντάξεις στη προμνημονιακή εποχή». Αν συρράψετε τις δηλώσεις του έχει κάνει ρεκόρ γκίνες στην απάτη. Η μεγαλύτερη μαριονέτα της Μέρκελ. Έλεγε «να μην τολμήσουν να διανοηθούν πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Αρκετά ρούφηξαν οι τραπεζίτες τον μέσο οικονομικά Έλληνα». Είναι ανάγκη να τιμωρήσουμε αυτό το πολιτικό σίχαμα.»

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές