Κοινωνία

ΓΣΕΕ: Ετσι μπούκαρε «ειρηνικά» το ΠΑΜΕ στο κτίριο της Πατησίων (βίντεο)

Συνεχίζεται η κλιμάκωση του ανένδοτου πολέμου που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ ενώ το αδιέξοδο παραμένει για την εκλογή της νέας Διοίκησης. Σήμερα, η πλειοψηφία της Διοίκησης στο τριτοβάθμιο συνδικάτο του ιδιωτικού τομέα έδωσε στη δημοσιότητα νέο βίντεο από την εισβολή των μελών του ΠΑΜΕ στο κτίριο της ΓΣΕΕ στην οδό Πατησίων, όπου φαίνεται ο τρόπος με τον οποίο έσπασαν την τζαμένια πόρτα της εισόδου.

Με τον τρόπο αυτό, οι δυνάμεις της πλειοψηφίας επιχειρούν να απαντήσουν στις αναφορές του ΠΑΜΕ περί «συντεταγμένων, πειθαρχημένων και ειρηνικών παρεμβάσεων» σε Ρόδο και Αθήνα. Στην ίδια ανακοίνωση η πλειοψηφία της Διοίκησης της ΓΣΕΕ προχωρά ένα βήμα παρακάτω και κάνει λόγο για «κομματικό βραχίονα» που «εδώ και πολλά χρόνια ενεργεί εκτός νόμου» και «δεν είναι συνδικαλιστική οργάνωση».

Νωρίτερα το ΠΑΜΕ είχε υποστηρίξει με ανακοίνωσή του– μέσω του Εργατικού Κέντρου Σάμου– πως η ηγεσία της ΓΣΕΕ αναζητεί νησί για να κάνει νέο Συνέδριο προτείνοντας με σκωπτική διάθεση το… νησί της Ικαρίας. Με άλλη ανακοίνωση παρέθετε βίντεο από την Ρόδο με συνέδρους να φωνάζουν «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά». Και όπως φαίνεται έπεται συνέχεια…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ