Αθλητισμός

Γιουβέντους, Ρόμα και Μίλαν... έβαλαν στο μάτι 15χρονο από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της Ιταλίας βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου ο 15χρονος Αλπασλάν Ταχσίν, που ανήκει στην ποδοσφαιρική Ακαδημία που έχει ιδρύσει και λειτουργεί ο ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ομάδες, όπως η Γιουβέντους, η Ρόμα και η Μίλαν παρακολουθούν στενά τον 15χρονο μεσοεπιθετικό, που αγωνίζεται ως «δεκάρι» και για τον οποίο επίσης έχει δείξει ενδιαφέρον η Φενέρμπαχτσε, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια είχε βρεθεί στην Ισπανία και δοκιμάστηκε από ισπανικούς συλλόγους.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, αναφέρει:

«Μεγάλη χαρά για την Ακαδημία μας όσον αφορά τις δημοσιεύσεις σε διεθνή ιταλικά και τουρκικά site για το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων προς τον 15χρονο ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας μας Αλπασλάν Ταχσίν. Εν συντομία τα sites αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλές ομάδες όπως οι Roma, Juventus, Milan, που στοχεύουν στον 15χρονο Ταχσίν Αλπασλάν που ανήκει στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Τα νέα έφερε ο μάνατζερ Ισαάκ Λόπεζ ο οποίος είναι σε επαφή με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Roma, Μonchi, που παρακολουθεί τον 15χρονο. Η Διοίκηση της Ακαδημίας μας είναι σε επικοινωνία με τους άμεσα εμπλεκόμενους και για περαιτέρω εξελίξεις θα υπάρξει ενημέρωση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...