Αθλητισμός

"Βόμβα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Απίστευτη "σφαλιάρα" σε ομάδα, χάνει την Eυρώπη και πολλά λεφτά!

Ο Ατρόμητος είναι μια από τις ομάδες που διεκδικούν την έξοδο τους στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Με νίκη επί του ουραγού Απόλλων Σμύρνης, οι Περιστεριώτες εξασφαλίζουν μαθηματικά την έξοδο τους στο Europa League.

Ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει εξαιτίας της αναδιάρθρωσης στην Super League. To επόμενο διάστημα θα εξεταστούν οι φάκελοι όλων των ομάδων για την αδειοδότηση, από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.


Στο φάκελο του Ατρόμητου δεν υπάρχει τηλεοπτικό συμβόλαιο και αυτό σημαίνει πως δεν θα πάρει άδεια συμμετοχής. Αυτό θα σημαίνει και τον αποκλεισμό του από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Φέτος η ομάδα του Περιστερίου έχει τηλεοπτική στέγη στην ΕΡΤ. Η συμφωνία είναι και για την επόμενη σεζόν με έναν όρο. Να περάσει η πρόταση αναδιάρθρωσης του Γιώργου Βασιλειάδη.
Σε αναμμένα κάρβουνα ο Ατρόμητος

Αν δεν γίνει αυτό, ο Ατρόμητος χάνει αυτόματα ένα εκατομμύριο ευρώ καθώς το πλάνο του θα κριθεί μη βιώσιμο. Στην Ελλάδα θα έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόστιμο ύψους 20.000 χιλιάδων ευρώ, αλλά στην Ευρώπη θα χάσει τη θέση του.

Στο Περιστέρι είναι έξαλλοι γιατί βλέπουν να επηρεάζεται η κατάληξη της χρονιάς από ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να τους αφορά. Θυμίζουμε πως η περίφημη αναδιάρθρωση έχει να κάνει με τον αριθμό των ομάδων και το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν στην δεύτερη κατηγορία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ