Κοινωνία

Αυτοκτονία ή ατύχημα; Νεκρή 26χρονη στου Παπάγου -Επεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας

Μία κοπέλα 26 ετών έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από το μπαλκόνι 3ου ορόφου σε πολυκατοικία στου Παπάγου. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς η κοπέλα δεν έμενε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα και ήταν άγνωστο το πως βρέθηκε εκεί.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το βράδυ της Δευτέρας η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία δεν μένει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, αλλά το νοικιάζει μέσω Airbnb, άκουσε θόρυβο από το σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία. Το σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί και ξεκίνησαν τον έλεγχο του σπιτιού. Ξαφνικά είδαν μία σκιά στο μπαλκόνι. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, η 26χρονη βρέθηκε στο κενό και έχασε τη ζωή της.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πώς βρέθηκε η νεαρή έμενε στην περιοχή, αλλά όχι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Η ΕΛ.ΑΣ. τα αφήνει όλα ανοιχτά τόσο την αυτοκτονία, όσο και το ατύχημα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...