Κοινωνία

Απολογία Λυκουρέζου: Ένταση ανάμεσα σε ανακριτή και συνήγορο υπεράσπισης

Ένταση στην απολογία του γνωστού ποινικολόγου.

Η απολογία του ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου άρχισε μέσα σε κλίμα έντασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ειδικός ανακριτής φέρεται να απαίτησε από τον συνήγορο υπεράσπισης του κ. Λυκουρέζου, Θρασύβουλο Κονταξή, να απενεργοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο.

Ο συνήγορος υπεράσπισης όμως διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι αυτό δεν προβλέπεται από κανέναν κανονισμό και ανέφερε ότι ήδη έχει ενεργοποιήσει την αθόρυβη λειτουργία στο κινητό του τηλέφωνο.

Χαμογελαστός ο Λυκουρέζος -Στο πλευρό του οι δικοί του άνθρωποι
Από νωρίς στο Εφετείο βρέθηκαν οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου προκειμένου να σταθούν στο πλευρό του. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη σύντροφό του Νατάσα Καλογρίδη, η οποία από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του του συμπαραστέκεται.

Στο Εφετείο βρέθηκαν η κόρη του Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ποινικολόγου Ιάσονας και Μαρίνα Λυκουρέζου-Καριολάνο, καθώς και η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτουμάνου, και η εγγονή του Ζένια. Μάλιστα, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει έξω από το γραφείο.

Ο κ. Λυκουρέζος πέρασε το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή στον 7ο όροφο του Εφετείου χαμογελαστός και κρατώντας έναν μεγάλο πορτοκαλί φάκελο.

Νωρίτερα είχε οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή και ο δεύτερος δικηγόρος που κατηγορείται για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών, Θεόδωρος Παναγόπουλος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ