Αθλητισμός

Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς από το Monte Carlo Masters - Εχασε από τον «κακό του δαίμονα»

Για άλλη μια φορά ο Ρώσος Ντανιίλ Μεντβέντεφ αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αυτή τη φορά στο Monte Carlo Masters.

Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Μεντβέντεφ, έπειτα από 1 ώρα και 45 λεπτά και αποκλείστηκε στη φάση των «16» του τουρνουά στο πριγκιπάτο του Μονακό.

Ο Τσιτσιπάς έχασε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2, αντέδρασε στο δεύτερο κερδίζοντας άνετα με 6-1, ωστόσο στο τρίτο και καθοριστικό σετ δεν τα κατάφερε. Ο Μεντβέντεφ τού έκανε μπρέικ στο κρίσιμο γκέιμ, ενώ ο Τσιτσιπάς ήταν πίσω με 5-4, και πήρε την πρόκριση με 6-4 για τη φάση των «8» του Monte Carlo Masters.

Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα του Στέφανου Τσιτσιπά από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που αποτελεί τον κακό του δαίμονα... Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη τους συνάντηση σε χωμάτινο γήπεδο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...