Αθλητισμός

Απίστευτο και όμως ελληνικό: Οπαδός του Αιγάλεω κλέβει την κούπα, λίγο πριν την απονομή στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ (βίντεο)


Η ΦΕΑ επικράτησε του Αιγάλεω με 88-78 στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ, όμως το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την κλοπή του τροπαίου, από έναν οπαδό του Αιγάλεω, πριν την απονομή στην ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας!

Ένα απίστευτο περιστατικό επισκίασε τον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ, ανάμεσα σε Αιγάλεω και ΦΕΑ στο κλειστό «Σταύρος Βενέτης» του Αιγάλεω.

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας έφτασε σε σπουδαία νίκη με 88-78 κατακτώντας το τρόπαιο, το οποίο, όμως δεν πρόλαβε να χαρεί, ούτε και να το σηκώσει.

Κι αυτό γιατί λίγο προτού ολοκληρωθεί το ματς, κι ενώ το σκορ ήταν 76-86 για τη ΦΕΑ, οι οπαδοί του Αιγάλεω, παρά την ήττα, άναψαν καπνογόνα.

Αμέσως υπήρξαν τεράστια σύννεφα καπνού στο γήπεδο, με την κατάσταση να γίνεται αποπνικτική. Ως συνέπεια, οι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι προσωρινά για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Λίγο αργότερα το παιχνίδι ολοκληρώθηκε αλλά οι παίκτες αποχώρησαν προσωρινά στα αποδυτήρια.

Τότε ένας οπαδός του Αιγάλεω βρήκε την ευκαιρία, μέσα στους καπνούς, μπήκε με την άνεσή του στο παρκέ, άρπαξε το Κύπελλο που ήταν σε ένα τραπεζάκι δίπλα στη γραμματεία και έφυγε τρέχοντας με το τρόπαιο στα χέρια σε μια από τις πλέον ασυνήθιστες στιγμές στα ελληνικά γήπεδα!

Δείτε το απίστευτο κι όμως ελληνικό περιστατικό στο 1.48.00 του video

https://youtu.be/tk2SHIjbYAU

Λίγες ώρες αργότερα ο Αβραάμ Καλλινικίδης πήρε θέση, με τον δικό του τρόπο, για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Αιγάλεω, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Κι εκεί που είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε γιατί οι οπαδοί μας αναγνώρισαν τους αντιπάλους και τη νίκη τους μέσα στο κατάμεστο κλειστό του Αιγάλεω… τσουπ έκανε φτερά το Κύπελλο.

Ας είναι. Το λες και πρόοδο. Παλιά έκαναν φτερά οι αντίπαλοι με μαγικό τρόπο και τους βρίσκαμε ανάσκελα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ