Κόσμος

Απίστευτο: Γυναίκα ξύπνησε από το κώμα μετά από 27 χρόνια! Ποια παγκόσμια γεγονότα έχει χάσει (βίντεο)

Μια γυναίκα συνήλθε από το κώμα μετά από 27 ολόκληρα χρόνια! Η γυναίκα σήμερα είναι 59 χρονών και είχε πέσει θύμα τροχαίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το 1991.

Η Munira Abdulla, είχε μεταφερθεί από την οικογένειά της σε κέντρο αποκατάστασης στην Γερμανία το 2018. Ξαφνικά, άρχισε να βγάζει άναρθρες κραυγές στην προσπάθειά της να μιλήσει στον γιο της Omar όταν τον άκουσε να μαλώνει στο νοσοκομείο πάνω από το κραβάτι της με κάποιον. Λίγες ημέρες αργότερα κατάφερε να πει το όνομά του για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες. Σήμερα μπορεί να κάνει απλές συζητήσεις με την οικογένειά της και να προσεύχεται.

Όταν έγινε το ατύχημα ο γιος της Ομάρ ήταν μόλις 4 ετών. Η μητέρα του μαζί με τον γαμπρό της πήγαν να τον πάρουν με το αυτοκίνητο από το νηπιαγωγείο. Όμως ενώ επέστρεφαν τους χτύπησε ένα λεωφορείο! Η μητέρα έπεσε πάνω στο παιδί της για να το προστατεύσει κι εκείνη τραυματίσθηκε σοβαρά στο κεφάλι. Ο μικρός δεν έπαθε τίποτα. Σήμερα, ο ίδιος περιγράφει συγκινημένος το θαύμα και πόσο ευτυχισμένος έγινε με την ανάρρωση της μητέρας του.

https://youtu.be/w5WE199rQ9M

Η οικογένεια πέρασε από 40 κύματα. Ο Ομάρ γυρνώντας πίσω τον χρόνο θυμήθηκε ότι μετά το ατύχημα η μητέρα του έμεινε για ώρες χωρίς ιατρική περίθαλψη και τελικά μεταφέρθηκε σε κλινική στο Λονδίνο. Από τότε και για 27 χρόνια ήταν μονίμως με μηχανική υποστήριξη.

Στις 27 Απριλίου 2017, ο Σεΐχης Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ πρίγκιπας διάδοχος του Αμπου Νταμπι έμαθε για την περιπέτεια της συγκεκριμένης οικογένειας και αποφάσισε να βοηθήσει. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη Γερμανία όπου υποβλήθηκε σε σειρά επεμβάσεων αποκατάστασης κυρίως στην κίνηση ενώ της χορηγήθηκε ειδική θεραπεία.

Ένα χρόνο αργότερα όλα αυτά έπιασαν τόπο. Η γυναίκα άρχισε να μιλάει και να φωνάζει το όνομα του γιου της.

Ιδού και μερικά από τα γεγονότα που έχασε η γυναίκα αυτή όσο ήταν σε κώμα!

1991: Η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης

1993: Το ίντερνετ μπαίνει στην ζωή μας

1994: Η δίκη του O.J. Simpson

1997: Ο θάνατος της Πριγκίπισσας Νταϊάνας

2009: Ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον

2011: Σκοτώνεται ο Οσάμα Μπιν Λάντεν

2013: Πεθαίνει ο Νέλσον Μαντέλα

2016: Εκλέγεται πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ