Κόσμος

Απίστευτο: Έχει γεννήσει 44 παιδιά στα 36 της με τον ίδιο άντρα - Γιατί έμενε τόσο εύκολα έγκυος

Παντρεύτηκε στα 12. Στα 13 της είχε ήδη δύο παιδιά. Στα 23 της είχε φτάσει τα 25 παιδιά. Στα 36 της, είχε να θρέψει 44 παιδιά, όλα από τον ίδιο άντρα! Πριν τρία χρόνια, ωστόσο, ο κατά 28 χρόνια μεγαλύτερος σύζυγος, την εγκατέλειψε, με συνέπεια η 39χρονη πλέον γυναίκα από την Ουγκάντα, να σταματήσει στα 44 παιδιά, τα οποία είναι αναγκασμένη να μεγαλώσει μόνη της.

Η Mariam Nabatanzi είναι μία γυναίκα θαύμα της φύσης από την Ουγκάντα. Όχι μόνο γιατί μεγαλώνει 44 παιδιά και μάλιστα τα τελευταία τρία χρόνια εντελώς μόνη. Η 39χρονη γυναίκα, όπως προέκυψε μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαθέτει ασυνήθιστα μεγάλες ωοθήκες, με συνέπεια να μένει έγκυος σχεδόν κάθε φορά που έρχεται σε ερωτική επαφή δίχως προφυλάξεις και μάλιστα κυοφορώντας όχι ένα, αλλά πολλές φορές δύο, τρία ή και τέσσερα παιδιά.

Η Mariam παντρεύτηκε στα 12 της τον 40χρονο τότε σύζυγό της. Πριν κλείσει τα 13 της, γέννησε δίδυμα. Στα 36 της είχε 44 παιδιά, γεννώντας τρεις φορές τετράδυμα, τέσσερις φορές τρίδυμα και έξι φορές δίδυμα.

Η εξέταση από τον γιατρό έδειξε την ιδιαιτερότητά της. Η συμβουλή του γιατρού ήταν να λάβει μέτρα προφύλαξης. Η εξέλιξη των πραγμάτων απέδειξε είτε ότι η νεαρή γυναίκα από την Ουγκάντα δεν έλαβε κανένα μέτρο προφύλαξης με τον σύζυγό της, είτε ότι τα μέτρα δεν απέδωσαν.

Σχεδόν πριν τρία χρόνια, η Mariam γέννησε δίδυμα. Ωστόσο, μία επιπλοκή στη γέννα προκάλεσε τον θάνατο του ενός παιδιού. Τότε ο σύζυγος την εγκατέλειψε και από τότε αγνοείται η τύχη του.

Η 39χρονη κάνει όσες δουλειές βρει, προκειμένου να βγάλει χρήματα και να μεγαλώσει τα 44 παιδιά της. Η μεγαλύτερη κόρη της, η 23χρονη Ivan Kibubam, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις σπουδές της, προκειμένου να εργαστεί και να βοηθήσει στο μεγάλωμα των παιδιών.

Η ζωή της λοιπόν, είναι ένας μόνιμος αγώνας δρόμου. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι πριν παντρευτεί στα 12 της, είχε ζήσει ακόμη χειρότερα. Για την ακρίβεια, ζούσε έναν καθημερινό εφιάλτη. Στην οικογένεια που μεγάλωσε, η μητέρα τους έφυγε και εγκατέλειψε τον πατέρα της, ο οποίος την κακομεταχειριζόταν. Όταν ο πατέρας της παντρεύτηκε ξανά, η μητριά της δηλητηρίασε τα πέντε μεγαλύτερα αδέλφια της, τα οποία πέθαναν. Η ίδια, είχε μόλις γεννηθεί και τη... γλίτωσε. Έζησε 12 χρόνια φρίκης, όταν βρήκε διέξοδο στον γάμο. Τότε ξεκίνησε ένας άλλος αγώνας. Ένας αγώνας με έναν σύζυγο που ερχόταν σπίτι, την άφηνε έγκυο και εξαφανιζόταν για μήνες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...