Κόσμος

Αν φωτογραφηθείς σε αυτήν την παραλία αντιμετωπίζεις ποινή θανάτου! (εικόνες)

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση να απαγορευθεί στους τουρίστες η δυνατότητα να τραβούν φωτογραφίες σε γνωστή παραλία και μάλιστα να τιμωρούνται ακόμα και με τη θανατική ποινή.

Ποιος να περίμενε ότι κατά την διάρκεια των διακοπών του όχι μόνο δεν θα του επιτρεπόταν να βγάλει φωτογραφίες σε ένα ειδυλλιακό τοπίο αλλά θα κινδύνευε και με εκτέλεση;

Σε γνωστή, πανέμορφη παραλία οι τοπικές Αρχές αποφάσισαν πως οι τουρίστες θα πρέπει να σταματήσουν να αποθανατίζουν τις όμορφες στιγμές τους και οι παραβάτες θα κινδυνεύουν με την εσχάτη των ποινών, την εκτέλεση.

Οι τοπικές Αρχές δηλώνουν πως σε καμία περίπτωση δε θα ήθελαν να προκαλέσουν ζημιά στην ανάπτυξη του Τουρισμού αλλά είναι αναγκασμένοι να λάβουν τέτοιου είδους μέτρα για λόγους ασφαλείας.

Εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο επισκέπτονται τη συγκεκριμένη παραλία για να τραβήξουν αναμνηστικές τους φωτογραφίες.

Πολλοί μάλιστα τραβούν κάποια φωτογραφία που τους εμφανίζει να «κρατούν» τα αεροσκάφη που προσγειώνονται.

Οι φωτογραφίες των επισκεπτών της παραλίας έχουν γίνει ανάρπαστες στα social media.

Οι τοπικές Αρχές όμως αποφάσισαν πως για λόγους ασφαλείας θα πρέπει αυτή η συνήθεια των επισκεπτών της παραλίας να απαγορευθεί.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου ισχυρίζονται ότι οι επισκέπτες της παραλίας στην προσπάθεια τους να τραβήξουν φωτογραφίες με τα αεροσκάφη, λόγω και των χαμηλών πτήσεων, μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή των πιλότων.

Έτσι, όσοι πλέον θέλουν να τραβήξουν μια τέτοιου είδους φωτογραφία θα είναι αντιμέτωποι με τη θανατική ποινή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...