Κόσμος

Ακραία χυδαιότητα: Καμένα κομμάτια της Παναγίας των Παρισίων στο eBay-Εικόνες

Καμένα κομμάτια από την καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων που προκλήθηκε από πυρκαγιά, πουλάνε στο eΒay βέβηλοι εκμεταλλευόμενοι την ανθρώπινη θλίψη.

Διεθνή αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η προσπάθεια ιερόσυλων να πουλήσουν καρβουνιασμένα κομμάτια της Notre Dame de Paris στον διαδικτυακό τόπο πλειστηριασμών eBay.

Συγκεκριμένος πωλητής στον γνωστό ιστοχώρο επιχείρησε να δημοπρατήσει «κάρβουνα από τη φωτιά της Παναγίας των Παρισίων» χρησιμοποιώντας, πάντως, μια γενική φωτογραφία.

Η προσπάθεια αυτή προκάλεσε άμεση θύελλα αντιδράσεων από άλλους χρήστες του eBay, με αποτέλεσμα ο ιστοχώρος να κατεβάσει άμεσα τη μακάβρια διαφήμιση του πλειστηριασμού.

Επίσης, το eBay απαγόρευσε και την πώληση t-shirts που έγραφαν «Je Suis Notre Dame», δηλαδή, «Είμαι η Παναγία των Παρισίων», καθώς η πολιτική του ιστοχώρου απαγορεύει τα κέρδη από τον ανθρώπινο πόνο και την καταστροφή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης