Κόσμος

Αγνοουμένη τουρίστρια βρέθηκε να ψάχνει... τον εαυτό της

Μια πολύ περίεργη ιστορία εξελίχθηκε με ένα γκρουπ τουριστών στην Ισλανδία, όταν ξαφνικά αναφέρθηκε πως μια γυναίκα δεν επέστρεψε στο λεωφορείο με τους υπόλοιπους τουρίστες.

Τα μέλη του γκρουπ μετρήθηκαν και ξαναμετρήθηκαν, με τον οδηγό να περιμένει την γυναίκα για περίπου μια ώρα, στην ηφαιστειακή περιοχή του φαραγγιού Eidgja της Ισλανδίας.

Αμέσως μετά, κάλεσε την αστυνομία. Μια επιχείρηση εντοπισμού της, με διάφορες ομάδες να χτενίζουν την περιοχή, ξεκίνησε και κράτησε για αρκετές ώρες. Η περιγραφή που είχαν ήταν σχετικά συγκεκριμένη: γυναίκα ασιατικής καταγωγής με σκούρα ρούχα.

Έψαχναν μέχρι τις 3 το πρωί. Και τότε αποκαλύφθηκε το παράξενο του πράγματος. Η γυναίκα ήταν στο λεωφορείο από την αρχή. Δεν είχε καταλάβει ακριβώς τι είχε γίνει και μάλιστα είχε βγει «βόλτα» για να ψάξει τον... εαυτό της.

Αποκαλύφθηκε λοιπόν, ότι η τουρίστρια είχε αλλάξει ρούχα και είχε «φρεσκαριστεί» πριν επιστρέψει στο λεωφορείο. Οι υπόλοιποι δεν την αναγνώρισαν και μάλλον ο οδηγός μέτρησε λάθος αρκετές φορές, όπως παραδέχθηκε και ο διοικητής της αστυνομία, Sveinn Runarsson, που ήταν επικεφαλής της επιχείρησης.

Η τουρίστρια λοιπόν, όσο έψαχνε τον εαυτό της στην περιοχή, κατάλαβε ότι ψάχνουν εκείνη. Επέστρεψε με την ομάδα της στο λεωφορείο και ενημέρωσε πως... είχε βρεθεί.

Ο οδηγός ενημέρωσε την αστυνομία και μια τραγελαφική έρευνα ωρών σε δύσβατα μέρη, έφτασε στο τέλος της με αίσιο τρόπο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...