Τεχνολογία

Έρχεται οικολογικό μοντέλο από τη Bugatti! - Δείτε τις εικόνες

Εντάσσεται στην τάση της εποχής διατηρώντας όμως το στυλ και τη φινέτσα του.

Η εμβληματική εταιρεία δηλώνει πανέτοιμη να εντάξει ένα δεύτερο μοντέλο στη γκάμα της. Αρκεί ο ιδιοκτήτης Volkswagen να της δώσει το πράσινο φως!

Ποτέ άλλοτε μια εταιρεία με ένα μόλις μοντέλο στη γκάμα της δεν έχει γνωρίσει τόσο μεγάλη απήχηση όσο η Bugatti. Αλήθεια, ποιος δεν γνωρίζει την Veyron ή την διάδοχό της Chiron; Τώρα αναζητά το κάτι παραπάνω από ένα δεύτερο μοντέλο που θα μπορούσε να είναι ένα σπορ SUV που θα πετούσε το γάντι τόσο στην Lamborghini Urus όσο και στην επερχόμενη Ferrari Purosangue.

Μάλιστα ο επικεφαλής της Stephan Winkelmann, δήλωσε πρόσφατα σε βρετανικό περιοδικό πως η εταιρεία του είναι πανέτοιμη για ένα δεύτερο μοντέλο. Φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται η έγκριση του ομίλου Volkswagen, στον οποίο η γαλλική Bugatti ανήκει εδώ και χρόνια. Και παρόλο που η λογική λέει πως σε ένα πιθανό SUV θα χρησιμοποιηθούν υπάρχοντα πλαίσια και κινητήρες από τα παραπάνω από γεμάτα ράφια του ομίλου που φυσικά διαθέτει και άλλα super SUV στη γκάμα του τα πράγματα δεν θα είναι έτσι.

Η Bugatti θέλει να ταράξει τα νερά όπως είχε κάνει πριν από χρόνια με τη Veyron και μετά και με τη Chiron. Έτσι οι φήμες θέλουν να γράφει ξανά ιστορία λανσάροντας ένα hyper-SUV που θα έχει σούπερ επιδόσεις και θα είναι πλήρως ηλεκτρικό!

Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό θα χρειαστούν κάποια χρόνια εξέλιξης και δοκιμών. Άλλωστε για την Bugatti μιλάμε που για τη Chiron χρειάστηκε τουλάχιστον μια πενταετία μέχρι να κυκλοφορήσει στους δρόμους. Φανταστείτε πόσο θα χρειαστεί ένα σούπερ ηλεκτρικό SUV που θα επιταχύνει σαν τον άνεμο και θα φορτίζει σαν ένα smartphone!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ