Κόσμος

Άλλοι υποστηρίζουν πως είδαν τον Ιησού στις φλόγες της Παναγίας των Παρισίων, άλλοι πως είδαν δαίμονες (Βίντεο)

Και τώρα η φαντασία μπορεί να αφεθεί να οργιάσει...

Οι τρομακτικές εικόνες της πύρινης λαίλαπας στην Παναγία των Παρισίων έκανε κάποιους να βλέπουν τον Ιησού και άλλους να βλέπουν δαίμονες!

Στο πρώτο σενάριο υποστηρίζεται πως μια σιλουέτα του Ιησού Χριστού εντοπίστηκε στις φλόγες της καταστροφικής κόλασης που έπληξε τον καθεδρικό της Notre Dame.

Στο δεύτερο συνδυάζονται οι φωτιές της κόλασης με...πάρτυ δαιμόνων.

Η Lesley Rowan, από το West Dumbartonshire, δημοσίευσε μια φωτογραφία του φελγόμενου καθεδρικού ναού στο Facebook με ένα κύκλο γύρω από ένα σημείο που θεώρησε ότι ήταν μια εικόνα του Ιησού που δείχνει προς τον ουρανό. Η 38χρονη έγραψε: "Μπορεί να αφήνω το μυαλό μου να μου κάνει κόλπα εδώ, αλλά αν εξετάσετε προσεκτικά αυτή την εικόνα τι βλέπετε;"

Η θέση της Rowan "πούλησε σαν ζεστό ψωμί" στα social media και πολοί απάντησαν με σχόλια συμφωνώντας ότι υπήρχε μια εικόνα του Ιησού.

Άλλοι πάλι πήγαν στο αντίθετο άκρο υποστηρίζοντας πως κοιτάζοντας το εσωτερικό του φελγόμενου καθεδρικού ναού φαίνονται "δαιμονικά σχήματα" ...

https://www.youtube.com/watch?v=IG8A4IHMZ5E

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...