Διατροφή

Σπιτικό βούτυρο αμυγδάλου

Γρήγορο και γευστικό. Ιδανικό για τις μέρες νηστείας.

Υλικά:

300 γραμ. αμύγδαλα

λίγο μέλι

ψωμί για σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Ανάψτε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Απλώστε τα αμύγδαλα σε ένα ταψάκι και ψήστε για 10 λεπτά. Αφήστε τα να κρυώσουν.

Βάλτε τα στο μπλέντερ και αφήστε τα για 12 λεπτά. Σταματήστε το κάθε λίγα λεπτά για να μαζεύετε τις γωνίες και τελειώστε με το μέλι. Το μείγμα αντέχει στο ψυγείο έως και 3 εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...