Παπάγου: Τα ουρλιαχτά της 26χρονης και ο τσακωμός στη μέση του δρόμου πριν τη μοιραία πτώση

Δημοσίευση: 23 Απριλίου 2019, 4:22 μμ

Ολα τα ενδεχόμενα εξακολουθεί να εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την πτώση 26χρονης από μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στου Παπάγου το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, καθώς όσο περνούν οι ώρες πληθαίνουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως το δημοσιότητας.


Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, μιλώντας στο star.gr, δήλωσε πως γύρω στις 22:00 είδε ένα αυτοκίνητο να σταματά ξαφνικά στη μέση του δρόμου. Η κοπέλα βγήκε από αυτό σε έξαλλη κατάσταση, ουρλιάζοντας, όπως υποστηρίζει. Αμέσως κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο οδηγός, ο οποίος άρχισε να την κυνηγά.

Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα, λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας επέστρεψε αναστατωμένος και της είπε πως είναι ο αδελφός της κοπέλας και πως την είχε χάσει. «Δεν ξέρω πού είναι» φέρεται να είπε.

Η κοπέλα, φτάνοντας στο αδιέξοδο, όπου βρίσκεται η πολυκατοικία, φαίνεται ότι δεν είχε πού να πάει και ανέβηκε από την εξωτερική σκάλα της πολυκατοικίας στον τρίτο όροφο. Το διαμέρισμα ήταν άδειο. Η ιδιοκτήτρια το νοίκιαζε μέσω Airbnb.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, άκουσε θόρυβο από το σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί και ξεκίνησαν τον έλεγχο του σπιτιού. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, η 26χρονη βρέθηκε στο κενό και έχασε τη ζωή της.


Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το σενάριο τόσο της αυτοκτονίας, όσο και αυτό του ατυχήματος.