ΕΛΑΣ: Σε έξι συλλήψεις οδήγησε αστυνομική επιχείρηση για το παρεμπόριο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Δημοσίευση: 19 Απριλίου 2019, 11:28 μμ

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε σήμερα το πρωί η Ελληνική Αστυνομία, για διακίνηση προϊόντων παραεμπορίου μπροστά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Οι έξι συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται για παρεμπόριο και διακίνηση προϊόντων «μαϊμού», θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Κατασχέθηκαν 521 ζευγάρια αθλητικών υποδημάτων, 103 κάρτες κινητής τηλεφωνίας και 225 αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων.

Έξι άτομα συνελήφθησαν για διακίνηση προϊόντων παρεμπορίου στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης μπροστά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το πρωί της Παρασκευής.

Ειδικότερα, μετά από πολυήμερη έρευνα της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες, αλλοδαποί υπήκοοι, μετέφεραν και διέθεταν καθημερινά, μεταξύ άλλων, προϊόντα «μαϊμού» και είδη κινητής τηλεφωνίας μπροστά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην οδό Πατησίων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν ως αποθηκευτικούς χώρους (καβάτζες) τρία διαμερίσματα στην περιοχή της Κυψέλης.


Από τις αρχές κατασχέθηκαν 521 ζευγάρια αθλητικών υποδημάτων, 103 κάρτες κινητής τηλεφωνίας και 225 αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.