Καιρός

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ! - Προσοχή - Έρχονται ισχυρά φαινόμενα στην Αττική τις επόμενες ώρες

Oι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στην Aττική και συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις θα συνεχιστούν για τις επόμενες δύο ώρες, προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σημειώνοντας πως τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Πάντως, ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη την επικράτεια θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων δύο 24ώρων.

Η έντονη αστάθεια και τα κατά τόπους ισχυρότατα φαινόμενα θα συνεχιστούν καθ΄ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας, αλλά και με την ίδια ένταση την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη αναμένεται σταδιακά να υποχωρήσουν.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής, η πόλη της Αθήνας και η Κρήτη.

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ιδιαίτερα άστατος αναμένεται να διατηρηθεί ο καιρός έως και την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, καθώς διαδοχικές ατμοσφαιρικές διαταραχές θα επηρεάσουν τη χώρας μας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώραςκαι οι τοπικά ισχυρές καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους. Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται προγνωστικοί χάρτες βροχόπτωσης ανά ημέρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...